Pluspunten
Keurig verpakt en supersnelle levering van mijn bestelling, TOP!
VerbeterpuntenWel zou het heel prettig zijn als er bij het plaatsen van de bestelling, ook de mogelijkheid zou zijn te kunnen kiezen om het pakje af te halen bij een PostNL pakje gemak punt of een Kiala of DHL punt
Pluspunten
Pluspunten
Goede beschrijving van de aangeboden producten. Prijs/kwaliteit is goed. Snelle en correcte levering.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Pluspunten
snelle levering netjes ingepakt
Pluspunten
snelle afhandeling
Pluspunten
Snelle levering van goede producten tegen een mooie prijs!
Pluspunten
uitstekend qua service, materialen die gekocht zijn door mij plús snelle levering! MVG ACE
Pluspunten
dienst na verkoop op verwarming truma zeergoed
Pluspunten
Snelle levering + prijs kwaliteit is een plus punt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
de kwaliteti is goed maar de aflevering is wel iets lang en de prijs verhouding is slecht want ik heb dit product bij een andere leverancier voor de helf van de prijs ook kunnen bestellen
Verbeterpuntenproduct prijs verhouding is te groot in vergelijking met andere bedrijf
Pluspunten
Snelle levering en afhandeling en terugbetaling retouren
VerbeterpuntenGratis retour zenden mogelijk maken
Pluspunten
Vlotte probleemloze levering
Medewerkers ongeïnteresseerd en weinig verstand van de artikelen. Jammer als zo'n mooi bedrijf hierdoor naar de klote gaat. DIRECTIE DOE ER WAT AAN!!
Veel minder verpakkingsmateriaal gebruiken. 2 kartonnen dozen en 2X plastic luchtbhbbeks voor 2 heel kleine pakjes. Kan echt niet meer anno 2018!!!
Pluspunten
Iets fout gegaan met de bestelling ,maar na een telefoontje netjes op gelost door een vriendelijke dame bedankt voor de betstelling top.
Pluspunten
Snelle reactie en levering top bedrijf
Pluspunten
Leveringstermijn goed nagekomen
VerbeterpuntenVerkeerd product geleverd, melding gemaakt via mail. Geen inhoudelijke respons, slechts standaardmail over retour. Retour moet dan ook nog eens met een geprint retourformulier.
Pluspunten
snelle levering en een zeer concurentiële prijs.
VerbeterpuntenMeld op de site van de stroomgeneratoren dat er nog olie moet toegevoegd worden voor gebruik, en bied dan deze olie ook aan..
Pluspunten
Snel en gemakkelijk besteld. Correcte levering.
Pluspunten
Superscherpe prijs!
VerbeterpuntenCOMMUNICATIE!! Een week na de bestelling (die op voorraad was) nog niets gehoord. paar keer moeten bellen en uiteindelijk is de bestelling geleverd maar zonder enig bericht over de verzending. Dat zorgde voor veel twijfel of de bestelling nog wel zou komen.
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden Zowel over de prijs als over de snelle levering Top !!!!!
Pluspunten
Enorm assortiment, goede beschrijvingen bij de producten, snelle levering en ook nog goede prijzen.
VerbeterpuntenEen grote zending van ons werd bezorgd door Trans-mission. Om daar je zending op een ander moment te laten bezorgen, is echt een zoekplaatje - erg klantonvriendelijk. Andere kleinere zending met PostNL ging natuurlijk prima.
Pluspunten
Goede hulp van verkoper
VerbeterpuntenNa problemen met montage van Truma combi (1800€) 3 x tel. Contact, thechnieker niet bereikbaar, zou terug bellen maar niks. Schriftelijk klacht gedaan, niets gehoord. Ik zou nog 2 dakluiken kopen voor 1500€ maar nu twijfel ik en zoek ze wel elders.
Pluspunten
Gemakkelijk bestellen en snelle levering Produkt in goede staat afgeleverd. Hulde aan De Wit en Post.NL
VerbeterpuntenIs voor mij een tweede bestelling bij De Wit en ben dik tevreden.