Pluspunten

Snelle en correcte levering. Eerlijke prijzen. Had een product nodig dat niet op website stond. Dezelfde dag al antwoord gekregen en het product besteld.

Ondertussen al enige bestellingen geplaatst. Slechts 1 minpuntje; kabelhaspel ontvangen waar een stukje afgebroken was. Te weinig om terug te sturen - toch jammer.

• Kwaliteit

Pluspunten

- Prima prijzen - Snelle levertijd - Website is informatief en compleet - Goede info gedurende levering

- Nog geen kunnen aanmerken

• Kwaliteit

Pluspunten

Betrouwbare firma, snelle levering en goede prijs kwaliteit.

• Kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering naar België

Pluspunten

snelle levering ook deelleveringen goede communicatie correcte prijzen

meer aandacht aan het milieu bij verpakkingen t.t.z. minder grote dozen, minder PVC

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Slippers in goede orde ontvangen, maar maat was iets te klein. Hadden daarom graag willen ruilen voor een grotere maat. Omdat we zelf de retourkosten moesten betalen en vervolgens weer verzendkosten voor de nieuwe bestelling moesten betalen zouden de slippers niet meer de moeite waard zijn om bij De Wit te bestellen. Dit vonden wij geen klantvriendelijke benadering. Uiteindelijk via een andere webwinkel besteld die zoals het in de huidige online wereld zou moeten horen geen retourkosten in rekening brengt.

• Prijs

Pluspunten

Scherpe prijs en prima kwaliteit producten. Snelle en correcte levering. Eenvoudig en duidelijk om bestelling te plaatsen. De dienst na verkoop nog niet nodig gehad: alles is in orde.

• Kwaliteit

Pluspunten

Goede producten. Zeer gedetailleerde omschrijving. Scherpe prijs. Snelle levering.

Online handboeken, instructies zouden handig zijn.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Kan niks bedenken

Zeer slechte service als spullen kapot worden bezorgd. Al ruim 2 weken bezig, nog steeds mijn bestelling niet.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niet

Geen verzendkosten bij retourneren. Je betaald al verzendkosten bij het bestellen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Bij uitpakken van 2 geleverde tuinsets zijn een bak, stoel en tafelblad beschadigd. Komt De Wit keurig omruilen, echter brengen wij constateren bij levering dat nieuwe bank en stoel weer beschadigd zijn. Keurige chauffeur van De Wit zelf belt naar het bedrijf. Tussen 1400 en 1500 dezelfde dag komen ze met onbeschadigde stoel en bank. Dus thuisgebleven, om 1530 uur telefoon dat het maandag gaat worden. Als ik zeg dat wij nu al twee weken wachten om de set met 8 man te kunnen gebruiken en dat ik hier vanmiddag voor thuisgebleven ben, zegt de vrouw dat zij het ook druk heeft en dat ze gelukkig nog even tijd had om te bellen. Immers De Wit komt nu maandag omruilen. Als ik dan zeg dat als het niet lukt ze dan eerder hadden moeten bellen, dan had ik niet thuis hoeven blijven, verbreekt zij de verbinding. Maandag weer een telefoontje, levering woensdag. Als ik dan zeg, zaterdag was maandag beloofd zegt de man dat het niet waar is. Uiteindelijk woensdag geleverd, ook met beschadigingen, maar dat laten wij maar zo. Gaat niet goedkomen.

• Kwaliteit

Pluspunten

super kwaliteit met goede sevice

• Kwaliteit

Pluspunten

Goede en snelle levering.

Pluspunten

Geef juiste informatie. Na diverse berichten dat mij bestelling onderweg is komt er na vier dagen een mail dat het aankoopbedrag wordt teruggestort omdat het product niet voorradig is. Ik heb nu het geld niet terug, geen bestelling. Is dit bedrijf FAILLIET?

Pluspunten

groot assortiment, goede prijsverhouding, na bestelling zeer snelle levering, goed verpakt en mooi product.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eerst advies gevraagd. Daarna besteld en alles is snel en goed geleverd

Eerst aan verkoper gevraagd en was onduidelijk. Toch nog aan een andere verkoper gevraagd en deze kon wel duidelijk antwoordt geven meteen

• Kwaliteit

Pluspunten

prijs; aanbod; duidelijkheid; randinformatie

meer details over product

• Kwaliteit

Pluspunten

Besteld en geleverd in 2 dagen. Perfect.

2 sterren: slechter dan verwacht

31 mei heb ik de volgende mail naar De wit gestuurd: Een van de lampen was incompleet. Gelukkig konden we de missende onderdelen uit de oude lamp halen. Zie foto. Begin maart heb ik een waterniveaumeter via de website gekocht. Een zakje met schroefjes e.d. ontbrak. Ben naar Schijdel gegaan om de zaak om te ruilen. Vorig jaar hebben we ook een achterlicht besteld. Deze was compleet. Echt tevreden zijn we tot nu toe dus niet. C.J.M. Fennis Op 31 mei 2018 om 08:32 schreef De Wit Schijndel <>:

Pluspunten

Kwaliteitsvolle dienstverlening. Reeds verschillende keren een internetbestelling geplaatst en altijd goed geholpen geweest.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Klantenservice moeilijk bereikbaar en afhoudend Bij het afrekenen extra portokosten van €29.95 zonder dat het bij het artikel (caravanluifel) vermeld staat. Bestelling laten vervallen en bij concurrent zonderporto tegen gelijke prijs besteld

• Prijs

Pluspunten

Ik had een probleem met slecht kwaliteit schoenen en dat is super opgelost door een zeer vriendelijke klantenservice.

Geen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Op zich producten tijdig geleverd en Van de juiste kwaliteit / prijs.

Reageert tot 2 x toe helemaal niet op verstuurde mail berichten. Dit mbt vraag over de installatie van een gekocht product.

Pluspunten

Snelle correcte levering. Goed verpakt.

Doe zo verder.

Rooiseweg 22