Pluspunten

Wat er op de site stond was wat we nodig hadden en aan een goede prijs. Levering na 1 werkdag en zonder beschadiging. Meer moet dat niet zijn! Leo Vossen (B)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bestelling geplaatst, paar zaken op retour, dan begint het.....meerdere mails gestuurd naar klantendienst, zonder enig antwoord, wacht nog steeds, terugbetaling van goederen, wacht ik af, is echt een AFRADER om via website iets te bestellen, en voor de klantendienst een negatieve beoordeling, moest ik GEEN ster kunnen kiezen, onmiddellijk. Beter bestellen bij kampeerprefect of zo, daar direct respons. MAAR OM RECLAME TE STUREN, DAAR ZIJN ZE KAMPIOEN IN.

2 sterren: slechter dan verwacht

Communiceren met uw klanten!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bij levering ontbrak er een onderdeel. Telefonisch zeer moeilijk te bereiken. Na derde poging en zeer lang wachten iemand aan de lijn gekregen. Werd doorverbonden naar andere afdeling , weer lang wachten. Weer terug bij receptie "op de afdeling is niemand aanwezig, u wordt terug gebeld" na een week niets gehoord. Weer bellen , weer een leuk muziekje , na tien minuten afgehaakt. Help!!!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Afspraken niet nakomen, klantenservice zeer slecht berijkbaar, Mijn bestelde artikelen staan als zijnde op voorraad, maar daar klopt niets van. Na 1 week maar de helft van mijn bestelling gekregen, en geen brief of mail, wanneer de rest komt?

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

goede prijs, goede website

De bestelling werd na anderhalve week nog niet volledig geleverd. Blijkbaar waren er enkele items niet op voorraad zijn. Op de website wordt verzekerd dat er geleverd wordt binnen de 1 à 3 werkdagen, en indien er iets niet op voorraad is, er contact met u wordt opgenomen. De klantendienst heeft me nooit zelf gecontacteerd. Ik heb daarentegen zelf moeten bellen. Het resterende deel van de bestelling heb ik gevraagd te annuleren, omdat deze te laat zou toekomen. Nu nog te hopen dat er correct terugbetaald wordt! Een compensatie voor de moeite zou ook gepast zijn. Tip: beloftes nakomen! Als een item niet op voorraad is, onmiddellijk laten weten, opdat de klant tijdig een andere oplossing kan vinden!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen punt , nooit iemand bij de telefoon, en half bestelling gestuurd.

alles

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De winkel is zeer netjes ingericht en ordelijk. Je krijgt een heel duidelijke uitleg over producten in de winkel.

De webshop van De Wit is een ramp. - bestellingen om af te halen aan het magazijn worden niet verwittigd. - de klantendienst zegt da ze je gaan terugbellen en doen dit niet. - goederen worden plots geleverd terwijl je koos om je pakket af te halen. Samengevat: het is één van de slechtste webshops die ik ken.

• Kennis & Vakmanschap

heb vorig jaar een fietsrek besteld er ontbraken 2 rubbers geen reactie telkens je problemen van iets dat je gekocht hebt geen reactie om raad te vragen over hoe of wat je moet bestellen wel reactie, tot nu toe toch

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bestelling wordt niet verstuurd terwijl er is betaald. Er wordt niet gereageerd op emails. Telefonisch onbereikbaar. Zijn we ons geld kwijt?

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Heb in de winkel spullen gekocht, had daarna een vraag of er iets retour kon. ze zijn telefonisch ZEER slecht te bereiken, drie keer meer dan een half uur aan de lijn gehangen! Ook de mail zeggen ze niet te hebben ontvangen! Het lijkt mij dat ze nodig iets aan de communicatie moeten doen....

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Donderdag een rugzak besteld, dinsdag had in hem in huis! Prima prijs, levering ook prima, binnen de beloofde 3 dagen. Tot een volgende keer!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Klacht over een defect opstapje voor de camper, jaar oud. Garantie twee jaar. Na drie weken nog géén reactie, telefonisch onbereikbaar...... Zal nooit meer iets bij deze firma kopen.

Telefoon opnemen en garantieverplichtingen nakomen. Ik ben de zoveelste in een lange rij ontevreden klanten dus wees gewaarschuwd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik wil aan Miriam Dewit van de klantendienst alle credits geven, ze blijft rustig en professioneel ondanks de enorme stress-situatie waarin gewerkt moet worden. Ze heeft ervoor gezorgd dat mijn pakket wat ergens verloren geraakt was weer terecht kwam en zelfs nog ruim op tijd werd geleverd!

betere communicatie!! Zoek een oplossing voor het probleem met de logistieke diensten. Heb begrepen dat jullie samenwerken met verschillende bedrijven en dat het daar dikwijls misloopt.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zaterdagmorgen per mail onderdeel omschreven, zaterdagmiddag reeds per mail de correcte naam opgekregen. Zaterdagmiddag besteld en betaald, meteen bevestiging ontvangen. Maandag bericht van verzending, dinsdag in huis! De kwaliteit en prijs worden v.n.l. door de fabrikant bepaald.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Dit bedrijf is helaas niet breikbaar, niet via de telefoon en niet via e-mail. In mei, dit jaar, was ik op zoek naar een onderdeel voor mijn camper en als eerste probeer je dan te bellen. Vol goede moed nummer in getoetst, maar dan begint het, je hoort een bandje, dat alle medewerkers bezet zijn, maar je wordt z.s.m. verbonden. Wegens vakantie extra druk etc. , deze tekst komt ook voorbij, evenals de tekst, vraag op e-mail zetten. De eerste keer heb ik 15 min. aan de telefoon gezeten, toen hield plotseling de verbinding op. Daarna nog ettelijke malen geprobeerd contact te maken, vele minuten wachten, maar er komt niemand aan de lijn. Dan maar hun raad opvolgen en mailtje sturen, ok, je denkt dan komt het wel over en krijg je bericht. Mail gestuurd en binnen 1 min. een reactie via mail. Er komt een automatisch gegenereerd mailtje met tekst: "Wij hebben uw mail ontvangen en zullen deze zo spoedig mogelijk in behandeling nemen en u krijgt binnen zoveel tijd bericht". Nou mooi niet, vele telefoontjes en vele mailtjes nogmaals gepleegd, als herinnering, Tot op de dag van vandaag, 3 september, mocht ik van de Wit Schijndel geen enkel teken van leven ontvangen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zijn er niet

Iets besteld met een levertijd van 1 - 3 dagen. Op voorraad. Na een week niets gehoord een mail gestuurd. Geprobeerd te bellen. Na ruim een half uur nog niet aan de beurt. Nog 4 x een mailtje gestuurd. Na twee weken eindelijk bericht. Ze kunnen de bestelde goederen niet vinden, maar ze moeten er wel zijn. De order geannuleerd. Na meerdere mailtjes en weken verder mijn geld terug gekregen. Eerder antwoorden en een paar telefonistes aannemen zou een verbeterpunt kunnen zijn. Want hier bestel ik niet meer.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Vandaag de eerste keer De Wit bezocht. Bedankt Richard voor de prima informatie, vakmanschap en geduld, over de Bardanitent. Ik heb veel geleerd en kom zeker terug!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Levertijd verbeteren (Ik wacht al een maand op mijn bestelling en ondanks de zomerdrukte vind ik dat alsnog erg lang. En ik moet helaas daardoor mijn bestelling annuleren). En nog belangrijker: betere communicatie naar de klant, klantenservice is gewoon niet te bereiken.... Zowel telefonisch als per mail.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goedkoop en groot assortiment. Over het algemeen goede leveren. Echter allerlaatste bestelling tot 2x toe fout gegaan. Vervolgens geen reactie op mailcontact en pas na veel bellen toezeggingen gedaan die weer niet nagekomen zijn. Ik ben hier voorlopig klaar mee. Als alles goed gaat prima bedrijf, klacht en service afhandeling, SCHANDALIG.

bereikbaarheid telefoon is een drama. afhandeling klacht zeer slecht. geen meedenken met de klant.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

EINDELIJK!!! Een firma die haar beloftes waar maakt. Perfecte levering, op tijd, goed ingepakt, volledig zoals besteld en zoals het hoort. Een droom. Zonet mijn volgende bestelling geplaatst. Doe zo voort alstublieft!!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bij eerdere bestellingen die wel op voorraad waren ging alles naar behoren.

Ik had een fietsbroek besteld, deze bleek niet meer op voorraad. De Wit gaf aan het betaalde bedrag zsm terug te storten. Nu bijna drie maanden verder, maar het geld is nog steeds niet teruggestort, al een paar mails hierover gestuurd maar daar reageert de Wit niet op. #Heel erg slecht!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Mensen de waarheid vertellen en geen verschillende smoesjes.

Rooiseweg 22

5481 SJ Schijndel