Even bellen

Via I pad andere prijs dan bestelling doet vermoeden. Even bellen en via Android de juiste prijs. Dus zomaar besteld. Jammer dat via I pad er wat anders gebeurt.

Hele slechte service - denken totaal niet mee!

Padel racket vier keer gebruikt, klein scheurtje ingekomen aan de bovenkant van het racket. Ging ook nog om een oud demo racket, waarbij de schade tijdens de demo tijd waarschijnlijk al is ontstaan. Denken telefonisch totaal niet mee. Niet klantgericht en ontzettend slechte service! Voor mij nooit meer. En een goede les om geen demo rackets aan te schaffen. Jammer.

WAARDELOZE SERVICE, VOOR ONS NOOIT MEER !!!!!

Enkele maanden geleden een voortent besteld, zou in maart geleverd worden. Verkoper maakt een fout in de berekening op het koopovereenkomst door beide partijen ondertekend. Volgens de Wit Schijndel klopt de prijs van de tent niet. Tijdens de koop de verkoper duidelijk gevraagd of dit wel klopt. Ja zegt de verkoper. Krijg na het weekend een herberekening van 600 euro meer ! Aanbetaling gedaan van 200 euro. Week 1 maart gebeld, levering wordt april. Eind maart weer gebeld, levering wordt mei. Slechte communicatie. Iedereen verschuilt zich achter de ander. Heb de tent 1e week mei nodig dus annuleer de bestelling. Bestel de tent bij BAX Totaalrecreatie te Bergeijk. Wordt een uur later gebeld, foutje tent kan toch april geleverd worden. Gezegd de tent niet meer te willen. Twee dagen later heb ik de tent van BAX Totaalrecreatie in huis. De Wit voor ons dus NOOIT MEER , BAX Totaalrecreatie super service !!!!!

Prima service!!!

Vandaag langs geweest met onze vouwwagen voor een kleine reparatie. Fijn geholpen en laten zien hoe we dit evt een volgende keer zelf kunnen verhelpen. Daarna door naar de tenten-afdeling waar nieuwe stokken voor ons klaar lagen voor onze fietstent. Heeft even geduurd maar we werden steeds keurig netjes op de hoogte gehouden door De Wit.

Waardeloze levering

We wilden een 12V koelkast laten versturen naar "onze" jachthaven in Italië, maar de Wit levert alleen naar woonadressen. Okay, het zei zo. Waarschijnlijk slechte ervaringen met andere landen. Dus heb ik de koelkast naar ons logeeradres in Nederland laten sturen om hem daarna naar Italië door te sturen. Maar wat schetst mijn verbazing? De doos met de koelkast was met twee dunne plastic bandjes vastgemaakt aan een beroerd palletje, er zat een flink gat in de doos en toen ik de bandjes doorsneed, was ook meteen de doos los/open. Het bleek dat de koelkast op een bodem van enkele laagjes karton stond en de doos er los overheen stond, zonder enige bescherming, op vier korte piepschuim hoekjes om de zijkanten op de bodem na, die er ook meteen uit vielen. Heel erg ondermaats. De overigens vriendelijke dame die ik bij de Wit aan de telefoon kreeg, wist ook niet wat ze ermee aanmoest, behalve namens het bedrijf haar excuses aanbieden en dat was het dan. Meneer had misschien duidelijker moeten communiceren dat de koelkast naar het buitenland moest? Dat had ik dus verteld, maar ook al had ik dat niet gedaan - zelfs binnen Nederland verstuur je zoiets niet op deze manier.

Super vlot bediend , top

Vlugge handel , duidelijk en volgens afspraak , Top ..

Ze zijn hier vriendelijk en lief en wat er niet is moet nog uitgevonden worden.

Wij rijden vanuit Belgie ongeveer 100km om hier te winkelen. Zelfs onze hond gaat graag mee omdat zij mee binnen mag en zelfs drinken krijgt.

Steeds alles in orde bij een bestelling

Met mijn ski’s een super goed resultaat gehad . Met de iets duurdere wax behandeling . De afgelopen week mijn kinderen gewoon voorbij gegleden over de piste . Ik het iedereen aan bevelen

Teleurgesteld

Ik ben vandaag voor de laatste keer bij de wit geweest naar 10tallen jaren vaste klant te zijn geweest met wintersport kleding campeer spullen en sport en wandelschoenen normaal 3 tot 4 keer per jaar Nu had ik een keer een garantie gevalletje met 2 duckdalf stoelen Er kwamen deuken in de kopkussens na 4 maanden maar eens gebeld Krijg van duckdalf 2 nieuwe stoelen Telefonisch contact gehad met de wit over de stoelen dat voor 1 stoel hetzelfde model 1 maatje hoger te ruilen met bijbetaling van het verschil tussen de 2 maten (verschil 9 euro nu en toen ik ze kocht was het prijsverschil hetzelfde ) Naar de winkel gegaan en even moeten zoeken naar 2 stoelen waar geen deuken in de kussens zaten maar uiteindelijk gevonden De man die mij hielp rekende hetzelfde voor 9 euro kom ik bij de kassa word mij verteld dat ik ook het prijsverschil wat de stoelen tussentijds duurder zijn geworden ook bij moet betalen komt er 42 euro bij Dan word je toch behoorlijk bedonderd als vaste klant heb maar dezelfde maat terug gepakt anders word het dure stoel om 4 cm hoger te zitten De wit adieu

fantastische dienst na verkoop

We hadden een elektrisch toestel dat buiten de garantieperiode stuk ging. Kevin van de afdeling kampeerartikelen heeft dit probleem op meesterlijke wijze opgelost. Hij bezorgde ons een haast niet verkrijgbaar wisselstuk en ons toestel maakt weer lekkere koffie. Da's TOPservice. Bedankt!

Snelle levering van mijn bestelling. Het product komt goed overeen met de beschrijving op de website. Ruime keuze. Ben benieuwd wat ze sowieso in de winkel hebben liggen, dus ga er ook nog wel een keer langs.

Super winkel, voor elke outdoor activiteit een groot aanbod, in elke prijsklasse. Ik ben heel erg fan van deze winkel en kom hier vooral in de winter graag om weer naar de zomer toe te dromen. En de winkel heeft mij al een paar zetjes naar nieuwe hobby's gegeven. Het personeel beschik over veel kennis, en is heel vriendelijk.

Slecht

Bestel iets op donderdag. Zaterdag zouden ze leveren Niet geweest.. bel ik vandaag maandag naar ze op…. Ja gaan contact opnemen met de post.nl en bellen terug Tot op heden niet terug gebeld.! En nu bel ik na de winkel zijn ze gesloten!!! Super slechte service

Een top service

Voor mijn voortent kwam ik stokken te kort. Ik belde naar De wit, werd direct vriendelijk geholpen. Ze hadden beloofd om nog even in het magazijn te kijken of ze nog een setje stokken hadden liggen. Al snel kreeg ik een telefoontje dat er nog een setje lag. Na een dag werd het setje al thuis bezorgd. Top De Wit. Bedankt voor de perfecte service.

Zeer slecht

Voor mijn bestelling heb ik op 22-12-2021 telefonisch contact met de Witt Schijndel met de vraag of de piezo ontsteking voor mijn Camperkachel in voorraad was.En ook de vraag wanneer het onderdeel bij mij geleverd ou worden.Er waren er nog 6 stuks in voorraad en het zou Donderdag 23-12-21en anders zeker op vrijdag 24-12-21geleverd worden.Ik heb op de zelfde dag de Truma ontsteking besteld,en weer gebeld met de Witt of de betaling binnen was,,en met de vraag of ik de ontsteking zeker op vrijdag bezorgd zou krijgen.De medewerker bevestigd dat de betaling binnen was ,en dat de ontsteking zeker vrijdag binnen zou zijn.Ik vroeg dit omdat ik met mijn camper met mijn gezin met de kerstdagen weg zou gaan..Donderdag en vrijdag niet geleverd,en door de kou niet weg kon met mijn camper.De Witt heeft zich niet aan de afspraken gehouden .Onze kerstdagen naar België konden daardoor niet doorgaan.

Top bedrijf goede en vlotte service

Goede en vriendelijke service

Fantastisch!

Vandaag ontzettend goed en klantvriendelijk geholpen door Rinny bij aankoop van nieuwe ski’s + accessoires. Rinny had veel productkennis en nam de tijd om je te helpen. In 1 woord super, wij komen zeker terug.

Heel goede servise ,heel tevreden .

Goede winkel en heel betrouwbaar.

slecht

Vervolg op eerdere beoordeling. Schoenen zijn niet bij Meindl geweest maar in Pijnacker. Weken te horen gekregen dat t door corona in Duitsland druk was bij Meindl. In werkelijkheid waren de schoenen gewoon in Nederland. Te zien in de sticker die in de schoen geplakt was. Om de binnenkant van de hakken met een stofje te repareren was natuurlijk niet nodig ook niet om gevraagd. Schoenen waren toch niet meer te gebruiken.

Zeer slechte service

Meindl wandelschoenen binnen 2 jaar zool helemaal ingezakt. Helaas door ziekte 2 weken na de garantie schoenen laten zien. Reactie garantie is voorbij. Enkele weken later wilden ze ze wel opsturen. Dan krijg je de schoenen terug en hebben ze de stof binnenkant hak gerepareerd. Daar was niet om gevraagd en had ook geen zin omdat je niet meer op schoenen met ingezakte zolen kan lopen.

SUPERGOED

GOEDE AFHANDELING

Prima hulp

Na lang proberen om contact t.e krijgen uitstekende afhandeling

Prachtige winkel waar alles te vinden is en het personeel voorbeeldig is.

Wij rijden regelmatig 100km heen en 100km weer omdat we ons hier helemaal thuis voelen.

Zeer klantvriendelijke zaak

Ik had telefonisch laten weten dat ik een paar voetbalschoenen wilde hebben. Door een misverstand was dit niet goed doorgekomen. Na een gesprek met Remco is dit prima opgelost. Wij komen ongetwijfeld terug bij deze mooie winkel met een ruim assortiment en zeer vriendelijke en meedenkende mensen.

Rooiseweg 22

5481 SJ Schijndel