Snelle levering en scherpe prijs

Top geregeld

Super klantvriendelijke winkel

Ze hebben alles en wat ze niet op voorraad hebben, bestellen ze en is er binnen 1 of 2 dagen. Altijd bereikbaar voor vragen.

Snel en eenvoudig besteld en ook snel geleverd.

Leuke spullen, snelle levering

snel en degelijk.

Snel het nodige gevonden op de website, vlot besteld en vlug geleverd ! Wat moet een mens nog meer zeggen, ik ben tevreden !

Snel duidelijk en goede kwaliteit

Zeer duidelijke communicatie.Dit geld voor verzenden leveren en geleverd zijn.Mooi product eerlijke prijs

niet geholpen

Pakket besteld en bij pakketpunt laten afleveren. Pakket nooit aangekomen op het pakketpunt alhoewel Track en trace aangeeft van wel Doorgegeven aan de klantenservice Drie weken voor er een reactie is gekomen Waarbij ze star aan de track en trace gegevens houden terwijl pakketpunt zelf aangeeft dat levering niet heeft plaats gevonden

Goede hulp, scherpe prijzen

Ik ben telefonisch goed geholpen voorafgaand aan mijn bestelling. Ik kon de bestelling binnen 2 uur ophalen. Scherpe prijzen! Ik bleek niet alles nodig te hebben. Dezelfde dag is mijn retour verwerkt en een creditfactuur aangemaakt.

Keurig verzorgd!

Super snelle levering na niet op voorraad zijnde artikel

Materiaal was niet op voorraad, maar werd bij aankomst direct dezelfde dag verzonden. Scherpe prijzen. De verzendkosten zouden iets lager mogen zijn bij grotere bedragen. Contact met helpdesk vlot zonder wachttijd.

Alles perfect !

Heel goede ervaring, zal terug komen !

Snelle levering en scherp geprijsd

Prima gelopen, goederen snel geleverd en goede kwaliteit

Efficient en correct. Zoals het hoort.

Het product had een goede prijs. De bestelling was makkelijk en vlot. De levering was efficiënt en goed verpakt. Een voorbeeld.

Snelle levering van de bestelde producten.

Prima ervaring

Breed progamma en zeer snelle levering.

Snelle levering breed progamma met veel onderdelen.

Prima assortiment, snelle levering, scherpe prijs

Alleen goede ervaringen.

super, 1 manco maar snel nageleverd

Prima. Ook backorder snel nageleverd

Snelle en goede afhandeling order

Order werd snel afgehandeld en kostte geen moeite om te bestellen

Via de mail kreeg je antwoord op je vraag met de juiste suggestie. Met vriendelijke groet Michiel.

Rainbloxx overal gezocht maar nergens gevonden!

Netjes en snel geleverd. Dankzij de rainbloxx hebben onze bomen geen natte voeten meer.

Afgrijselijk veel overbodige mailtjes, verder oké

Afgrijselijk veel overbodige mailtjes, verder oké

Fijne spulletjes

Thnx

geen

geen

Snel en duidelijk

Supersnelle antwoorden, handige duidelijke informatie bij artikelen

Kwaliteit in een goed jasje

Toppie

Huygensweg 18