Geweldige service!

Mijn slimline goot was snel verstuurd, alleen DHL gooide roet in 't eten. Bij sorteren beschadigd geraakt en moest retour naar de winkel. Dezelfde dag is het opnieuw verstuurd en een dag later wel goed aangekomen. De 7 euro voor de verzendkosten van het (in dit geval dus niet apart, maar in de doos met de rest verstuurd) apart verzonden hoekstuk had ik inmiddels al teruggestort gekregen. Ik ga hier zeker vaker terugkomen.

Snelle verzending

Snelle verzending.

(H)eerlijke service

Mijn pakketje was onvoldoende dichtgemaakt, waardoor de inhoud eruit was gevallen. Zonder problemen stuurde zij direct een nieuw onderdeel. Dat noem ik service. Groet, Reinier S.

Prettige website, snelle levering, goede service.

Voor een specifieke hwa afvoer goot via Google uitgekomen bij EasyGarden. Volgende dag geleverd maar het verkeerde type ontvangen. Na telefonische melding werd direct het juiste type nagezonden, maar vanwege het weekend pas maandag ontvangen. Gelukkig had ik reserve tijd. De verkeerde geleverde goot door Patrick opgehaald. Zodoende in de gelegenheid om eea te bespreken en werd toegezegd het verpakkingsproces te verbeteren. Eind goed, al goed.

In een keer goed !

Speciaal product maar paste perfect.

Snel gevonden wat ik wilde kopen Gemakkelijk bestellen en betalen Snel geleverd

gewoon zoals het hoort

Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. De kunst is om het op de juiste manier te herstellen. Ik moet zeggen dat het bij O-shops keurig en gedegen afgehandeld wordt.

Betrouwbare winkel

Mijn bestelling had schade opgelopen bij het vervoer. Dit werd snel en zonder problemen opgelost.

Alles lag de volgende ochtend al klaar!

Prima geregeld. Website is heel compleet, maar daardoor wel eens lastig zoeken.

Alles oké

Een set Wiesbaden S-koppelingen voor een schappelijke prijs op zaterdag besteld en op dinsdag zijn deze bezorgd met de nodige email verwittigingen. Wat wil je nog meer? Tja, had misschien een dag eerder bezorgd kunnen worden maar dat zal ook met DHL te maken kunnen hebben.

Top levering!

Snel, makkelijk en geen gedoe!

Goed geregeld.

Bij volgende keer bestel ik weer bij jullie.

Zeer fijne webshop

Zeer complete webshop en snelle, correcte levering.

Goede service, netjes op tijd.

De bestelling was netjes op tijd . Er zat een klein foutje in en dat was met een telefoontje van 2 minuten geregeld . De volgende dag had ik een enveloppe in de brievenbus met het juiste onderdeeltje en het verkeerde hoefde ik niet terug te sturen. Geweldig dat er nog mensen zijn die gewoon hun werk doen en als er iets net niet helemaal goed gaat dit uiterst vriendelijk zonder z@@ken supersnel oplossen. Ga zo door !

Goed product en snel geleverd

Precies wat ik nodig had. Goed verpakt En super snel geleverd

De juiste produkten snel geleverd

Na lang zoeken deze webshop gevonden die ophangbeugels in voorraad in de gewenste witte kleur. Het sortiment van fittingshop is heel uitgebreid.

Vlot en correct geleverd.

Vlot en correct geleverd. En dat tegen hele nette prijzen. Als dat zo blijft bestel ik hier vaker.

Top service!

Snelle levering, goede service en een gebruiksvriendelijke website

Goede service snelle levering

Ik was iets vergeten te bestellen bij een bestelling. Ik kwam er snel achter dat ik wat vergeten was stuurde een email kreeg heel snel reactie en kon het vergeten artikel alsnog bijvoegen zonder extra verzendkosten. In 1 woord TOP

Snelle levering, juiste producten

Snelle levering, juiste producten

prima en snel

prima en snel en ook het vinden van de gezochte artikelen gaat goed

Goede en duidelijke website

Het produkt werd op tijd bezorgt . zeker een aanrader voor de volgende keer.

Na telefonisch overleg over de beschikbaarheid en de e.v.t. levertijd zijn de materialen nog snel verzonden waardoor ik de materialen de volgende dag al in huis had!

Huygensweg 18

5482TG Schijndel