Na telefonisch overleg over de beschikbaarheid en de e.v.t. levertijd zijn de materialen nog snel verzonden waardoor ik de materialen de volgende dag al in huis had!

Top service!

Verkeerde regentonvuller besteld, maar project een poosje uitgesteld, dus kwam er pas later achter. Ondanks dat de termijn voor ruilen al ruim was verstreken mocht ik hem weer terugsturen en kreeg ik het aankoopbedrag retour. Natuurlijk direct de juiste besteld die snel werd geleverd. Nogmaals hartelijk dank!

goede service en levering op tijd

Gewoon goed.

Netjes en vlug geleverd, ondanks de grote vracht van 6 meter.

Prima levering

Snel geleverd, correct produkt

Prima produkt

Gewoon GOED

Makkelijk, snel en zonder gedoe. PRIMA.

Top wel lange levertijd

Duurde 6 dagen voor het in huis was

Alles is naar wens gegaan

De bezorg dinst DHL is waardeloos

De bezorg dinst DHL is waardeloos Misschien overstappen naar een ander post bezorg dienst

Breed assortiment, snel geleverd, vriendelijk!

Diverse koppelingen besteld, staat volgende dag klaar. Direct opgehaald! Had een paar dingen over, konden gewoon terug, ook na 2 maanden. Wat een service!

Zeer snelle levering.

Ruime keuze,goede prijzen en snelle levering

Snel en correcte levering

Snel en correct.

Prijs en producten goed

Helaas was de levering vertraagd door enkele niet op voorraad zijnde producten. Hier had ik geen melding van gekregen, tot ik er zelf om vroeg. Verder is alles goed verlopen.

Goede prijs, snelle levering

Goed assortiment, goede prijs en snelle levering.

Snelle levering maar raar verpakt

Tip: noppenfolie graag om de pan doen als bescherming ipv om de doos, die kan wel wat hebben. Geen schade aan de pan gelukkig.

Juiste artikel met perfecte prijs

Juiste artikel voor een zeer scherpe prijs. De transport kosten zijn alleen aan de hoge kant.

Een gestelde vraag wordt direct beantwoord en in kort tijdsbestek meteen de extra info/ nieuw gemaakte foto’s opgestuurd. Ik was erg positief verrast door het snelle handelen! Dank hier voor

Prima shop

Snel en correct levering

Snelle goede service

Snelle goede service, goeie producten.

Super geregeld.

Snel verzonden en eerlijke prijs.

Prima bedrijf

Snel en correct levering!

Prima bedrijf

Snel en correct levering!

Huygensweg 18

5482TG Schijndel