Goede en snelle service

Via internet besteld en binnen 2 dagen netjes geleverd samen met een tracecode

Prima verzonden maar….

Ik had op de website de verkeerde maat besteld, misschien is meer informatie over de formaten zinvol voor leken.

prima webshop met alles voor installatie

goede webshop met alles wat ik nodig heb. Al eens eerder besteld en deze winkel niet vergeten

In orde

Met van Kooten,geen problemen,perfecte verzorging en uitvoering., Gunstige prijzen,grote sortering,bedankt,gr Gert.

slecht

verkeerde kraan geleverd.stond wel goed op factuur.

zeer vlugge levering

spijtig genoeg was één emmer stuk waardoor het poeder los in de doos lag. Vermoedelijk is dit gebeurd tijdens het transport. vandaar geen hogere score

Goed, er was een schade aan een item. Werd vervangen.

Door transport of met verpakken was een ventilatie doorvoer onherstelbaar beschadigd. Er werd probleemloos een andere opgestuurd

Prima service - niet passend product

De service van O-shops is prima. Duidelijke website. Snelle levering. Duidelijke email communicatie over voortgang bestelling. Product was niet zoals verwacht. Retour zeer soepel afgehandeld. Tevreden en zal zeker weer shoppen als van toepassing.

Prima ervaring

Na telefonsich contact over een missend artikel op de website was deze met 1 dag toegevoegd en kon ik mijn bestelling plaatsen. Bestelling & levering verliep verder perfect. Netjes verpakt.

Alles goed

Superfijn dat zo snel bezorgd was en prijs is ook goed

Super Service

Wat spullen voor afwatering in de tuin besteld. Prima website waar alles gemakkelijk te vinden is. Na 2 dagen geleverd, maar helaas niet alles geleverd. Eén belletje was voldoende om de bestelling alsnog compleet te krijgen! Superservice! Prima bedrijf.

Op en top super!

Besteld en andere dag geleverd in super goede verpakking. Kan iedereen aanbevelen!!

Overzichtelijke website, snel bezorgd

Goede producten. Helemaal inorde

Goed gedaan!

Correct en betrokken!

Geleverd wat besteld is

Duidelijk wat er wanneer geleverd word

Snelle levering en reactie op mail

Snelle levering en reactie op mail

Zeer vriedelijk en behulpzaam, goede produkten

1e bestelling, zeer tevreden, volgende dag in huis

Had 3 producten besteld waarvan 2 gratis verzending hadden. Voor t 3e product werd 7.50 verz.kosten gerekend. Gebeld en er werd mij verteld dat dit nog niet opgelost was in de website maar dat de 7.50 na betaling automatisch terug gestort werd. Wat blijkt? Het werd inderdaad binnen 1, 2 dagen terug gestort. De bestelling had ik eind ochtend geplaatst en werd de volgende ochtend al afgelecerd. Ik ben uitermate tevreden over dit bedrijf! 5 sterren waard!!

Side programma afhandelingen wat problematisch

Goede en snelle afhandeling

super

geweldig zo snel, en ook het goede pruduct

Slechte vervoerder

Over O Shops ben ik best tevreden, maar over de vervoerder DHL heb ik geen goed woord over. Dus zolang O Shops met deze blijft werken koop ik daar nooit meer wat. Meer dan 2 weken op een raam zitten wachten wat door de storm kapot was gewaaid is toch niet normaal.

vlot besteld, vlot geleverd !

blij met de service..., goeie ervaring!

Makkelijk en snelle levering

Item binnen 1 dag in huis! Top!

Huygensweg 18

5482TG Schijndel