Duidelijk en snelle levering en scherpe prijs.

Volgende keer weer zien of zij weer kunnen leveren wat ik nodig heb.

Ik ben erg tevreden over de snelle afwikkeling

Je wordt goed op de hoogte gehouden

Prima webwinkel en je wordt na bestelling goed op de hoogte gehouden

Snelle bezorging

Product is netjes verstuurd en voldoend zoals het is beschreven.

Snelle levering, goede prijs, snelle reactie op product vraag

Snelle levering, goede prijs, snelle reactie op product vraag

Lange lever tijd zonder terugkoppeling.

Nadat de bestelling geplaatst is komt er geen terugkoppeling van de lever tijd. Deze is, na vragen onzer zijde, geleverd nadat O-shops hun leverancier gebeld had, binnen redelijke tijd geleverd. Al met al heeft het 14 dagen geduurd. Lever tijd vermeld 1-2 dagen op website.

Redelijke prijzen en zeer snelle verzending. Altijd blij om zaken met ons te doen.

Goede uitleg op de website, snelle levering

En ook aanbevelingen over welke onderdelen er bij passen

Snelle levering, goed verpakt, tegen een goede prijs

Overzichtelijke site, kunt snel vinden wat je nodig bent. Bestelling is eenvoudig te plaatsen en te betalen.

Prima kwaliteit en snelle levering

De kwaliteit van het bestelde product is goed. Na een dag geleverd met juiste tracj & trace, dus zeer tevreden.

Zeer goedkoop en degelijk materiaal

Bij Fitting-Shop (onderdeel van O-shops) terecht gekomen, omdat zij aanzienlijk goedkoper zijn dan andere winkels. Waar Gamma 10,09 euro vraagt was dat bij O-shops 2,50 voor een gelijkaardig product. Product is netjes verpakt aangekomen binnen de verwachte levertermijn.

Nette prijs, snel geleverd

Nette prijs, snel geleverd

Alles prima en snel gegaan

Besteld en 2 dagen later zoals beloofd in huis

Overzichtelijke website, vlotte levering

Product snel gevonden, goede uitleg, vlotte levering

Prima shop.

Snelle en correcte levering. Al langer ervaring en die is alleen maar goed

Ljin Inpiiin Inn

in de buurt was het onderdeel niet te vinden. maar bij jullie kon ik het wel bestellen via de web schop. En nog een snelle levering op de koop toe.

alles was goed zeer snel bezorgd.

Besteld en ontvangen alles goed.

Matig

Wat ik had besteld was niet leverbaar. Toch stond er op de site dat het wordt voorbereid. Na een week maar gebeld. Kreeg een vergelijkbaar product. Had na mjjn idee ook door o-shop gebeld kunnen worden dat het niet leverbaar was. Dan had ik het toch sneller in huis gehad.

Goede ervaring

levering, product voldoet aan de verwachtingen

prima servie

Bestelling stond mooi op tijd klaar.

Redelijk

Bestelling, verpakking en levertijd waren in één woord perfect ! Helaas voldaad het product zelf niet aan de verwachtingen ; hoewel reeds gele en geel-gebloemde tegels aanwezig en gekozen voor de kleur pastel-geel om de badkamer een nieuwe look te geven, bleek de dekking zeer matig. Ook na drie maal aanbrengen is het oude tegelwerk en bloemmotief helaas nog zeer duidelijk zichtbaar . We hadden volledig nieuw betegelen met het produkt willen voorkomen, maar zullen daar toch aan moeten geloven …….

Naar mijn zin

Huygensweg 18