Snelle levering alleen koppelstuk van 110 naar 80 paste niet.

Pit met waterstof is een erg goed product. Echter het koppelstuk paste niet. Dus daar moesten we iets anders voor verzinnen.

Fijne website snelle levering

Website overzichtelijk. Easy bestellen. Snelle levering. Zoals het heurt. Geen contact nodig gehad. Dus prima product prijsverhouding en snelle bezorging. Zoals de klant eigenlijk verwacht. Top dus en daarmee een aanrader. Groet, Fred

Prima product en goede service

Bestelling gedaan om af te halen. Product is prima, en afhaling verliep keurig, stond netjes voor ons gereed.

Goede prijs kwaliteit

Snel geleverd prijs goed

prima !

snel

Bestelling niet helemaal goed gegaan, maar zeer goed afgehandeld

Snelle levering goed product

Snelle en goede levering

Snel en de goede spullen geleverd voor een zeer goede prijs!

Snel en de juiste spullen geleverd voor en zeer gunstige prijs. En het is geen poppenspul allemaal zeer degelijk.

Snelle accurate levering

Makkelijk geregeld en super snel geleverd

Zeer aan te bevelen.

Uitstekend netjes op tijd en pakket goed ingepakt

Perfecte aanbieding en levering.

Ik heb een starterspakket gekocht. Dit complete set was ca 20% goedkoper dan bij andere aanbieders. Snelle levering en zorgvuldig verpakte zending.

Snel en goed

Volgende dag al geleverd en precies hetgeen ik had besteld.

Product, besteld en opgehaald niks op aan te merken

Bestelling snel en volledig geleverd

Zeer tevreden, ik had het verkeerde product gekozen, ook de retourprocedure is prima verlopen, geld is meteen teruggestort!

Prima product en snel geleverd.

Het product voldoet precies aan de verwachtingen. En het was snel geleverd. Bestellen via hun site verliep vlot.

Precies wat ik nodig had, keurig op tijd geleverd. Ben er blij mee en voor mij weer een goed adres om mijn spullen te bestellen.

Prima levering. Betaalbaar product (loofafscheider) Tip: link naar gebruiksaanwijzing toevoegen aan levering (bv via QR code op pakbon)

Niks mis mee

Snelle levering , goede prijs kwaliteit verhouding.

netjes geleverd volgens afspraak

Redelijk

Ik wacht nog op een back order Als deze binnen is kan ik een oordeel geven

Goede overzichtelijke webshop

Knelkoppelingen hier besteld, snel geleverd en tegen een redelijke prijs.

Besteld, opgehaald en klaar

Mijn bestelling lag meteen klaar, dus prima zo.

Prima prijs maar weinig gevoel voor service

Ik had 12 slimline goten besteld, waar een actie gratis levering voor liep. Ik bestelde er een losse accessoire behorend bij dit product bij en moest toen wel bezorgkosten bestellen ( nogal wat meer dan de waarde van de accessoire. . De reden die men gaf was dat de verpakking aangepast moest worden, Waardoor de gratis verzending volgens vermelding op de site niet meer zou gelden. Alle begrip hiervoor maar echt verbazingwekkend om te constateren dat bij levering deverpakkingen toch handmatig waren samengevoegd en dat er er nog tientallen accessoires bij zouden hebben gepast. Ik heb de accessoires uiteindelijk elders besteld. Een beetje meedenken zou iedereen wat hebben opgeleverd.

Huygensweg 18

5482TG Schijndel