Goede service, snelle levering

Zeer goede webshop. Correcte en snelle levering.

Prima ervaring.

Alleen jammer dat alle pakketjes via Post NL gaan. Deze bezorgservice heeft me al een hoop geld gekost maar de pakketjes heb ik zelf op moeten halen bij het afhaal punt. Volgens PostNL is dit jammer maar kan er niets aan doen. Het is nu in totaal 7 keer gebeurd en van de zeven waren wij er 6 thuis. Mijn advies zou zijn, neem een andere bezorgservice ipv Post Nl. Verder ben ik tevreden over verleende service van jullie.

Alles volgens afspraak

Bladvangers besteld, voor afwatering naar de regenpijp, prima product, levering volgens afspraak, niets mis mee dus!

top

Bestelling gedaan, 2 dagen later thuis bezorgd. Misten wat dingen, gebeld en volgende dag de spullen compleet zonder gezeur.

Prima prijs, kwaliteit en snelle levering

Alles volgens het boekje. Prima kwaliteit en prijs. Snelle levering.

Problemen voor 100% opgelost

Ons probleem is supersnel en professioneel opgelost! Ondanks dat het een fout van de vervoerder blijkt te zijn is er geen gesteggel, gemopper of geneuzel. Gewoon de bestelde spullen opnieuw verstuurd. Ook het contact hierover met Patrick was snel, vriendelijk en gericht op het oplossen van het probleem. Dank hiervoor!

Er wordt niet geleverd, zodra je geld hebt overgemaakt wordt nergens op geregeerd

Ik heb vanalles besteld en kreeg snel van DHL een voortgang van de levering. Ineens staat er dat het afgeleverd is, wat niet het geval is. Vervolgens al paar mails gestuurd maar komt geen reactie. Ik zou niemand deze webshop aanraden want zodra betaald is is er geen contact meer mogelijk en je producten krijg je ook niet. Oplichters zijn het.

Nette prijs, goede service

Beste prijs die ik op internet kon vinden. Alles keurig netjes op tijd ontvangen.

Goed advies, snelle verzending.

Goed advies, snelle reactie, snelle verzending, goed verpakt.

Online besteld en snelle afhandeling !

Snelle en correcte levering

Alles gied en snel geleverd

Volgende dag in huis

Super snelle levering. Product netjes verpakt geleverd. Product voldoet aan de verwachting.

Fijn bedrijf

Goede service, nette prijs en goed assortiment

Topservice

Bestelling is kwijtgeraakt bij DHL. Aangegeven dat ik haast had met de spullen in verband met werkzaamheden derden. Door O-shops is gelijk gezorgd voor een 2e verzending. (ondertussen 1e zending weer gevonden en nu in het bezit van 2 sets) De 2e levering wordt volgende week weer opgehaald. Bedankt.

Foutieve levering netjes opgelost

Overall goede webshop en duidelijk bestelproces (misschien wel teveel mailtjes over de voortgang en levering van de bestelling). Helaas was niet alles op voorraad maar dit werd snel nageleverd. Van 1 artikel werd een ander merk geleverd dan besteld (waarschijnlijk foutje bij order picken) maar na emailcontact werd het prijsverschil terugbetaald. Ook werd de mogelijkheid geboden het verkeerde artikel terug te sturen en voor het juiste merk om te ruilen, dus nette service.

Producten snel gevonden, bestelling makkelijk en snelle levering. Bovendien duidelijke communicatie over verzending.

super snelle levering!

Bestelde product werd binnen 12 uur geleverd. Top!

snel geleverd

Dinsdagavond bestelling geplaatst voor infiltratieblokken en -goten, woensdag verstuurd, donderdag netjes verpakt thuis afgeleverd: top!

Snelle levering en een eerlijke prijs

Meerdere keren wat besteld en nog steeds positief verrast.

goede correcte en snelle levering

Zie boven

Super goede service

Leuk zaken doen vanuit België bij onze noorderburen van O-Shop in Nederland. ACO GARDEN Producten besteld en goede communicatie en zeer snelle levering. Voor herhaling vatbaar. Thnkx

prima shop!

alles geleverd binnen korte termijn en goed verpakt

tevreden

Tevreden over de service

goede spullen voor een prima prijs vlot in huis.

Prima site en vlotte service. Goed spul voor een goede prijs.

Ipv 2 dagen levertijd 2 weken

op de site stond dat het op voorraad was en binnen 1-2 geleverd werd. Na 1 week wachten gebeld, oo... het is niet op voorraad. Verzocht om mij te bellen wanneer het binnen was omdat ik het die 2e week echt nodig had. Niet gebeld. Product is verder oke, service eromheen niet.

Huygensweg 18

5482TG Schijndel