Pluspunten
Doe zo verder!
Dank voor uw beoordeling! Dat gaan we zeker doen! M.v.g. www.O-shops.nl
Pluspunten
goede levering en prima prijs.
Dank voor uw beoordeling! M.v.g. www.O-shops.nl
Iets meer duidelijkheid over hoe de gratis verzendkosten in te stellen, was nu zoeken
Dank voor uw beoordeling! Klopt, verzendkosten moet men nu nog zelf instellen/uitzoeken. We zijn bezig met een nieuwe shop. www.easygarden-shop.nl verwachten we begin mei als eerste te lanceren. M.v.g. www.O-shops.nl
Pluspunten
Goedkoop, snelle acties en goede communicatie. Aanrader.
Dank voor uw beoordeling! M.v.g. www.O-shops.nl
Aanpassen, updaten systeem software. Rolt nl geen automatische bestelling signaal uit bij de afd. inkoop indien er (per abuis) een betaling geannuleerd is, welke later opnieuw is opgevoerd en betaald.
Dank voor uw beoordeling! Klopt helemaal. E.e.a. heeft te maken met de oude software koppeling. We zijn bezig te updaten naar een PrestaShop omgeving. Wordt vervolgd..... M.v.g. www.O-shops.nl
Pluspunten
snelle levering, voordelige prijs.
Dank voor uw beoordeling! M.v.g. www.O-shops.nl
Pluspunten
snelle levering en goede prijs
Dank voor uw beoordeling! M.v.g. www.O-shops.nl
Pluspunten
Zeer behulpzaam bij vragen over produkten
VerbeterpuntenSite is gebruikers onvriendelijk voor particulier de vakman zal er misschien minder last van hebben
Dank voor uw beoordeling. De site is van oorsprong inderdaad voor zakelijke gebruikers. (B2B). Later is daar een particulier kant toegevoegd (B2C). Maar het blijft niet ideaal. Vandaar dat we bezig zijn alles te verhuizen naar een nieuwe omgeving. (PrestaShop) Wordt vervolgd....... M.v.g. www.O-shops.
Pluspunten
wij zijn tevreden
Verbeterpuntengeen
Dank voor uw beoordeling. M.v.g. www.O-shops.nl
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt. Items klopte met beschrijving
Dank voor uw beoordeling. M.v.g. www.O-shops.nl
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit en snelle levering en een uitgebreid assortement
Dank voor uw beoordeling. M.v.g. www.O-shops.nl
Pluspunten
Goed bedrijf
Pluspunten
Eerst verkeerde levering maar dit snel opgelost. Super service en snelle reactie.
Graag gedaan! M.v.g. www.O-shops.nl
Goedendag, U besteld op woensdag een niet voorraad houdend artikel of artikel met lage voorraad. Deze bestellen wij, moet uit Duitsland komen, en is vrijdag's reeds verstuurd. Sneller was helaas niet mogelijk. Toch bedankt voor uw beoordeling.