Pluspunten
vragen worden goed beantwoord
Dank voor uw beoordeling, M.v.g. www.O-shops.nl
Pluspunten
Bij vragen over producten en levering kreeg ik binnen een half uur reactie. Dit inhoud van deze reacties getuigd van 'kennis van zaken' én Service! Service waar je altijd een beetje op hoopt.. maar zelden krijgt! Groot compliment aan O-shops!
Dank voor uw beoordeling! Super fijn om te horen! M.v.g. www.O-shops.nl
Pluspunten
Alles pervekt
VerbeterpuntenZou het niet weten
Dank voor uw beoordeling! M.v.g. www.O-shops.nl
Pluspunten
Duidelijk en snel antwoord op gestelde vragen. Volgens afspraak geleverd.
Dank voor uw beoordeling! M.v.g. www.O-shops.nl
Pluspunten
Goed product en snelle levering
Dank voor uw beoordeling! M.v.g.
website kan wat duidelijker ,moest heel goed kijken of ik wel het juiste had besteld .
Dank voor uw beoordeling! Word aan gewerkt! M.v.g.
Pluspunten
Ruim asortiment tegen een scherpe prijs
Dank voor uw beoordeling! M.v.g.
Pluspunten
Goede informatie ook tijdens de levering. Gewoon perfect. Succes.
VerbeterpuntenProbeer deze service vast te houden. Het gehele traject was perfect verzorgd.
Dank voor uw beoordeling! M.v.g.
Pluspunten
Laagste Prijs.Keurige afhandeling van mijn bestelling.Goed op de hoogte gehouden via email. Product in goede orde ontvangen.
VerbeterpuntenVerpakking ontbrak bescherming in de doos. Het onderdeel zat alleen in plactic zak verpakt maar geen opvulling in de doos waardoor onderdeel in de doos rammelde en niet beschermd is.
Dank voor uw beoordeling! We gaan erop letten! M.v.g.
Pluspunten
Perfecte service
Dank voor uw beoordeling! M.v.g. www.O-shops.nl
Pluspunten
Goede prijs en communicatie, snelle levering. Post bedrijf had mijn levering beschadigd. Dit hebben ze zeer netjes opgelost.
VerbeterpuntenGeen.
Dank voor uw beoordeling! M.v.g. www.O-shops.nl
Pluspunten
Alleen maar lof voor dit bedrijf.
VerbeterpuntenDie zijn er niet
Dank voor uw beoordeling! M.v.g. www.O-shops.nl
Pluspunten
Super snelle levering en goede service!
Verbeterpuntengeen