iets netter inpakken, er zat een gat in de doos toen het pakket aankwam en was niet compleet waarschijnlijk uit de doos gevallen!!
Dank voor uw beoordeling. We zullen extra aandacht geven aan het inpakken. Excuses voor het ongemak. M.v.g. www.O-shops.nl
Pluspunten
Snelle en juiste levering. Dank je
Dank voor uw beoordeling en graag gedaan!
Pluspunten
- Vragen gelijk beantwoord - Snelle service - Vriendelijk
Pluspunten
Verbeterpuntenmisschien wat kleinere doos bij kleine zendingen.
Dank voor uw beoordeling! We hebben inmiddels nieuwe (kleinere) dozen in bestelling staan!
Pluspunten
Snelle en correcte levering. Donderdag avond besteld, vrijdag verstuurd en zaterdag om 9.20 geleverd.
Dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Goede en duidelijke communicatie, snelle reacties via mail. Belangrijke informatie verworven.
VerbeterpuntenGa zo door
Dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Zeer klant gericht en sneller dan je verwacht.
Dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Goede benadering en goede medewerking, waardering voor de klant, waardoor ik als klant dit bedrijf waardeer.
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Afspraken nakomen
De extra tekst die voor de bezorger was ingevuld was niet door gegeven. Het enige minpuntje verder prima.
Bedankt voor uw beoordeling! Met bezorgdiensten als PostNl en meestal DHL is het moeilijk teksten door te geven aangaande de bezorging. We gaan kijken hoe we dit kunnen verbeteren/oplossen. M.v.g. www.O-shops.nl
Pluspunten
was elk bedrijf maar zo goed bezig!
Verbeterpuntengeen!
Dank voor uw beoordeling, we gaan er (bijna) van blozen...
Pluspunten
Duidelijke website Snelle levering Goede prijs/kwaliteit Goede communicatie over bestelling en verzending
Dank voor uw beoordeling! M.v.g. www.O-shops.nl
Pluspunten
Prima producten tegen een redelijke prijs. Snelle levering!
VerbeterpuntenOnterecht in rekening gebrachte bezorgkosten pas na twee mailtjes teruggestort.
Dank voor uw beoordeling! Ivm de vakantieperiode is dit even blijven liggen. Excuses. M.v.g. www.O-shops.nl
Pluspunten
VerbeterpuntenAls iemand niet thuis is wellicht niet voor de deur zetten Er zou iemand ermee van door kunnen gaan Is immers al betaald
Dank voor uw beoordeling, We gaan dit doorgeven aan de vervoerder (DHL) M.v.g. www.O-shops.nl