Pluspunten
Perfect geleverd!
Dank voor uw beoordeling! M.v.g. www.O-shops.nl
Pluspunten
Mooie producten, ruime keuze. Niet alleen voor professionals maar ook voor doe-het-zelf. Ben opzoek geweest naar lijnboten voor in terras, er is veel te vinden op internet maar erg duur. O-shop heeft betaalbare en mooie oplossing. Bij startersleningen ook nog eens gratis verzending is helemaal top.
VerbeterpuntenGeen.
Dank voor uw beoordeling! M.v.g. www.O-shops.nl
Pluspunten
Goede prijs voor de producten en met een snelle levertijd. Ook netjes en goed ingepakt geleverd.
Dank voor uw beoordeling! M.v.g. www.O-shops.nl
Pluspunten
Belachelijk snel geleverd in belgie, dikke pluim.
Goedendag, dank voor uw beoordeling! Graag gedaan, natuurlijk ook dankzij DHL....
Pluspunten
besteld en snel thuis bezorgt
Goedendag, dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
snelle levering, scherpe prijs.
Goedendag, dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Goede service nav vraag
Goedendag, dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Gemakkelijk bestellen Prettig geprijsd
Goedendag, dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
super snelle levering en communicatie waar het pakketje is
Goedendag, dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering en afhandeling.
Goedendag, dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Product geleverd volgens afspraak.
VerbeterpuntenZorg voor de klant om de geleverde product op tijd te leveren. En niet vergeten af te geven bij DHL ..?
Dank voor uw beoordeling. Wij hebben inderdaad uw bestelling te laat geleverd. Dit kwam door onze fout.(Datum gewenst verkeerd gelezen). Onze excuses hiervoor. M.v.g. www.O-shops.nl
Pluspunten
Makkelijk bestellen en zeer snelle levering voor een hele mooie prijs. Echt niet duur!
Dank voor uw beoordeling. We doen ons best om snel te leveren tegen de scherpste prijs! M.v.g. www.O-shops.nl
Pluspunten
Nette website, bij het product (lijngoot) zelfs een verwijzing naar het 'startpakket met gratis verzending' Netjes!
Dank voor uw beoordeling! M.v.g. www.O-shops.nl
Pluspunten
ben zeer tevreden snel geleverd dat wil iedereen toch.:)
Dank voor uw beoordeling!