excellent

- best quality to price ratio I have found. - reactive and helpful team, whom I called upon several time. - consistently rapid delivery - O-shop could remove the delivery costs above a minimum order price, as has become customary.

Veel op op voorraad snelle levering!!

Prima webshop met erg veel voorraad tegen een schappelijke prijs.

Snel en netjes alles geleverd

Spullen makkelijk te spellen en binnen 2 dagen netjes geleverd. Prima.

Prima shop.

Snelle levering en goede service

Helaas was mijn bestelling van diverse zinkwerk incompleet. 1 mailtje was voldoende om dit asap te herstellen en werd het restant snel nagezonden.

snelle levering en goed verpakt

Pakketje zou vrijdag afgeleverd worden door DHL maar door DHL was dit vertraagt en was het pas maandag afgeleverd op afhaalpunt. Over product ben ik prima tevreden.

netjes en snel geleverd

prima, alles geleverd in no-time

Tegenvallend

Het bestelde onderdeel voldeed niet aan de verwachtingen, het was te groot (niet de juiste maat). Alhoewel er slechts 1 maat beschikbaar/bestelbaar was. Aangezien verzendkosten hoger waren dan het betreffende item zie ik geen heil om het terug te sturen, aangezien die verzendkosten ook voor eigen rekening zijn. Zit daarom 'opgescheept' met een nutteloos item waar ik niets mee kan voor een kostprijs die meer dan 100% hoger lag dan de prijs (ivm verzendkosten). Verder te weinig ervaring met O-shops om een representatieve beoordeling te kunnen geven. Al zou een Antwoordnummer niet misstaan voor O-shops om items zonder extra kosten te kunnen retourneren.

snelle en correcte levering

Heb een bestelling geplaats ,verloopnippels en dit is zeer snel en correct geleverd Duidelijke site !!

Goed product en snelle levering.

Snel geleverd.

De bestelling is snel geleverd. Helaas niet helemaal compleet maar er zaten ook 2 specials bij. Ik kan me voorstellen dat die niet op voorraad lagen. Ben wel benieuwd wanneer die nu wel komen.

materialen niet gestuurd zoals besteld.

Levering op tijd maar niet wat was besteld.

Mooi zinken hoofstukken en snelle levering

Mooie zinken hoofstukken besteld, snel geleverd en mooie prijs!

Prima kwaliteit en goede service

Snelle en correcte levering. Mooi materiaal. Steeds op de hoogte gebracht via mail betreffende de status van de bestelling en de levering.

Goed en snelle levering

Goed en snelle levering

Vlot en volgens afspraak geleverd.

Alles top geregeld

Besteld en keurig geregeld en bezorgd door ubbink.

Een goed en eerlijk bedrijf

Goede en snelle levering

Levering volgen afspraak

Product conform beschrijving

Veel artikelen in de webshop en op voo

prima zo doorgaan

niets mis mee zo doorgaan

Vriendelijk

Soepel bestelproces en vlotte levering

Overzichtelijke en intuïtieve webshop, goede prijsstelling en vlotte levering.

prima materiaal geleverd

Prima materiaal