Pluspunten
Het betaalsysteem is een ramp, maar na een opmerking van mij hierover, werd ik nog dezelfde avond terug gsms'd dat men bezig is het betaalsysteem aan te passen. Voor de rest een correcte levering en tegen een scherpe prijs.
Goedendag, dank voor uw beoordeling. Het betaalmenu was een ramp... Inderdaad. Maarrr... We hebben, eindelijk, een nieuwe betaalsysteem: One Page Checkout van Docdatapayments. Werkt perfect! Nu moeten we alleen nog een wat vriendelijker aanmeldings procedure (laten) maken. Maar betalen gaat gelukkig.... :) M.v.g www.O-shops.nl
Let op de verpakking. het produkt paste maar net in de doos waardoor er geen bescherming omheen paste en een kleine beschadiging is opgetreden. Heb ik zelf eenvoudig kunnen herstellen, geen punt verder.
Goedendag, Dank voor uw beoordeling en opmerking. Wij zullen dit beter gaan verpakken in het vervolg. Hopelijk is het product nog bruikbaar, anders zullen wij deze natuurlijk omruilen.
Pluspunten
Komen na wat ze beloven en klanten worden via de mail goed op de hoogte gehouden
VerbeterpuntenZo doorgaan
Dank voor uw beoordeling graag gedaan!
Pluspunten
Duidelijk
Dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Zeer snelle levering en het verloop van de aflevering is goed te traceren. (track and trace)
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan. Complimenten
Bedankt voor de review en graag gedaan!
Pluspunten
Duidelijke communicatie over levering
Verbeterpuntenlevering door DHL niet op juiste adres
Pluspunten
zeer vlotte levering
Verbeterpuntenbetaalmogelijkheden met mac verbeteren (wel duidelijk gecommuniceerd)
Goedendag, Dank voor uw beoordeling. Wat betreft de betaalmogelijkheden (onmogelijkheden...) De oplossing is nabij! Nog een weekje en dan is dat probleem opgelost! (hopelijk)
Pluspunten
Ondermeer prima communicatie over voortgang bestelling.
VerbeterpuntenGeen idee
Graag gedaan, en bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Lekker snel !!
Graag gedaan!
Pluspunten
Zeer goede communicatie via mail en komen na wat ze beloven Product is topkwaliteit voor een meer dan redelijke prijs.
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering, prima voor mekaar!
Graag gedaan. Bedankt voor de beoordeling!
Pluspunten
Zeer concurrerende prijzen. Snelle levering en zeer goed verpakt. Voordelige leveringskosten
Graag gedaan. Bedankt voor de beoordeling!
wacht al een week op mijn bestelling
Pluspunten
Duidelijke site.
VerbeterpuntenSnelheid levering. Afscheid nemen van DHL. Ik wacht al 4 dagen op mijn spullen.
Pluspunten
Snel geleverd. Eerder dan aangegeven.
Pluspunten
Duidelijk informatie via website, na bestelling prima communicatie over verwachte levering. En de prijs is behoorlijk concurrerend.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Bij een probleem, meteen handelen, perfect, bedankt.
Pluspunten
˜Goede prijs, snelle aflevering, en snel reageren op vragen.
Pluspunten
Goede prijzen en snelle levering Zeer tevreden echt een aanrader.