Pluspunten
Zo doorgaan.
VerbeterpuntenGeen zaken meer te doen met Postnl, de door O-Shops aangegeven levertijd klopt maar Postnl heeft geen behoeft om ook aan deze levertijd te voldoen ook al is het pakket via het track and trace systeem bevestigd op het distributiecentrum ligt met tijden van aanlevering. Na reclamatie bij Postnl: O-Shops kan dan wel aangeven dat er geleverd wordt en wij hebben de levertijd en tijdstip is aangegeven, maar wij hebben ongeacht het track and trace systeem maximaal 5 dagen om het pakket te en daar heeft u het maar mee te doen.
Goedendag, Inderdaad geen zaken meer doen met PostNl. Ondervond afgelopen weekend zelf de "geweldige" service van PostNL..... Bedankt voor uw review en op naar DHL.
Pluspunten
goede communicatie en snelle service
Verbeterpuntenslechte website
Pluspunten
Snelle levering. Uitstekende communicatie! Zeker een aanrader.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke bestelprocedure, communicatie en facturering. Bestelling deugdelijk verpakt. Goede prijs. Kortom, ik ben zeer tevreden. Volgend keer bestel ik evt weer hier.
Pluspunten
hele snelle levering zondag besteld dinsdag in huis alles heel goed ingepakt helemaal top!
Pluspunten
Zoals gezegd en beloofd, meteen de volgende dag in perfecte staat in huis.
Pluspunten
Communicatie en service helemaal top.
VerbeterpuntenIk had betaling gedaan maar het systeem gaf aan dat er nog niet betaald was. Na 2 weken even gebeld over hoe en wat. Medewerker ging gelijk kijken en er zat een software fout in het systeem. Pakket is op dezelfde dag nog verstuurd. Helemaal top.
Pluspunten
Snell levering, overzichtelijke website
Pluspunten
Super snelle reactie bij vragen na levering! Goede service!
VerbeterpuntenMinder rompslomp nadat je besteld hebt. Meer duidelijkheid over de levertijd.
Goedendag, dank voor uw beoordeling. Indien de levertijd slechts 1-2 dagen bedraagt sturen wij juist geen extra mail met de levertijd. Alleen als het langer duurt omdat iets besteld moet worden bijvoorbeeld, sturen wij wel een extra mail met de verwachte leverdata. Zo proberen wij 'de rompslomp' te verminderen. M.v.g. www.O-shops.nl
Pluspunten
Goede communicatie, snelle leverring, scherpe prijs.
VerbeterpuntenBetalingsmodule compatibel maken voor I-phone en I-mac.
Goedendag, dank voor uw beoordeling. wat betreft het betaalmenu: dat is een (groot) probleem. Daar wordt aangewerkt door Unit4, de software leverancier. Verwacht wordt echter pas eind dit jaar met een oplossing te komen........
Pluspunten
Leveren snel, prijs is scherp, doen wat ze beloven
Pluspunten
Supersnel en vriendelijk - Ik had haast en ondanks de post al weg was werd mijn bestelling toch de volgende dag geleverd - dan maar met een ander bezorger. Dit is absoluut top. Vorraad is ook op oorde.
Graag gedaan!
Pluspunten
correcte afhandeling van de orde, goede klantenservice.
VerbeterpuntenHeb twee pakketten met eindkapjes en uitloop besteld voor de Hexaline roosters. Bij het tweede pakket zaten andere eindkapjes die beter aansluiten/afsluiten. Achteraf had ik liever in alle pakketjes dezelfde gehad gezien de eerste niet goed werken. Het betreft de eindkapjes met de A en B clipjes waarvan men er een deel moet verwijderen. Dat sluit slecht aan.