Pluspunten
Zie boven
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede prijs en kwaliteit verhouding. Snelle levering. Betrouwbaar.
Pluspunten
Ivm feestdagen latere levering. Dit werd direct duidelijk gecommuniceerd.
Pluspunten
Via internet besteld en de volgende dag bezorgd. Eén onderdeel beschadigd en na contact zondermeer vervangen. Dus niet alleen snel leveren maar een voortreffelijke nazorg
Pluspunten
Eigenlijk niets op aan te merken.
Verbeterpuntenonline betalen
Pluspunten
Snelle reactie op email en snelle levering!
Pluspunten
correcte en snelle levering
Pluspunten
Nog nooit zo een snelle levertijd meegemaakt.
Pluspunten
snelle levering . prijs goed .
Verbeterpuntenwebsite kan iets beter dat login werkt niet zo denderend voor de rest super
Pluspunten
Nette levering op aangegeven datum
VerbeterpuntenNiet duidelijk wanneer er geleverd wordt track en tracé wordt niet gebruikt Daarom onzinnig in te laten loggen
Goedendag, Even het een en ander uitgezocht. Wat blijkt, u heeft inderdaad geen track en trace link gehad! Wij hebben de order namelijk zelf vervoerd/geleverd! Dus niet bv via DHL, anders had u s-avonds een track trace link gekregen. Onze fout is dus dat als wij zelf het vervoer doen wij de klant vergeten dit duidelijk te melden. Dank voor uw beoordeling want nu weten wij dat we dit voortaan beter moeten doen! M.v.g. O-shops.nl
Pluspunten
Handling in webshop. communicatie via emails
VerbeterpuntenVervoerder (DHL) kan niet aangeven wanneer op de dag de zending geleverd wordt. Na twee keer aanbieden moet de zending in depot van DHL afgehaald worden. Betekent voor mij als consument dat ik verplicht ben om thuis te blijven. Past niet bij deze tijd.