Pluspunten
Goede informatie voorziening en tracking info.
VerbeterpuntenNiet van toepassing
Pluspunten
Snelle levering, goede en soepele afhandeling van een klacht die te maken had met een beschadigde verpakking
VerbeterpuntenZakken met leislag (30kg) niet verpakken in een te slappe kartonnen doos. De transportbedrijven gooien en smijten zodat de leislag zak lek raakt
Pluspunten
Prima spul (afvoer goot set)
VerbeterpuntenBeetje erg overdreven verpakt, had een vuilniszak met plastic na het uitpakken.
Sorry, we gaan het doorgeven aan de 'heren en dames" van het magazijn.
Pluspunten
Snelle correcte levering
Pluspunten
VerbeterpuntenEr worden voor 1 bestelling erg veel (bevestigings)mailtjes gestuurd.
Beter te veel dan te weinig? Excuses, we proberen onze klanten zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Gelukkig is een mailtje teveel minder erg dan 1 te weinig en is een mailtje zo verwijderd.
Pluspunten
Zeer goed gedaan..
Pluspunten
Duidelijke uitleg via de telefoon en vriendelijk geholpen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Lage prijs en snelle levering
Pluspunten
VerbeterpuntenGa zo door!! Prettig zaken doen zo.
Pluspunten
Snelle levering Als service is gratis een stuk geotextiel verstuurd.
Pluspunten
Snelle levering, eerlijke prijs.
VerbeterpuntenGekozen voor 'Afhalen'. We werden verrast door DHL-levering.
geen targetmail ontvangen van de vervoerder
Bestelling lukte niet, ik moetst een e-mail sturen, kreeg toen een factuur, na betaling vd factuur is eea verzonden.