Pluspunten

Goede service, goede kwaliteit, nette prijs

Pluspunten

Op een correcte manier de bestelde goederen afgeleverd.

Pluspunten

simpel om te bestellen veel keuze prijstechnisch prima je krijgt wat je wil

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering.netjes afgeleverd.

weet niet.

Pluspunten

wat ik positief vindt is dat als je een bestelling hebt gedaan da je een mail terug krijgt hoe het verder verloopt zo kun je de bestelling volgen heb nu voor het eerst een bestelling gedaan en ik zou het zeker een ander ook aanraden met vriendelijke groet Dick Huizinga

nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede levering Klantenservice was vriendelijk en duidelijk. Ik werd goed geholpen met het de levering van het pakket. Ik kreeg het gevoel dat ik ook echt werd geholpen.

track en trace nummer kwam pas na de ontvangst van het pakket en kwam in spamfilter. Wellicht een melding maken dat het track en trace nummer in de spamfilter kan komen. levering en tijd was onduidelijk door bovenstaande.

Pluspunten

goede prijs goede afhandeling goede bezorging

ik zou de volgende keer letten op de hoogteafstelling van de deur....die lag in mijn geval onder op de rand te schuren....heb daarna zelf de deur opnieuw afgesteld.....en gaat nu veel beter open en geen extra schuurplekken meer

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima kluis Goede en snelle levering

Uitleg hoe te bevestigen en passend bevestigings materiaal Schroeven zijn te kort.

Pluspunten

Nette vlotte service en levering. duidelijke mail met leveringstijd

Pluspunten

Goede levering.

Tijd van levering.

Pluspunten

Ik ken alleen de site kluizen.nl. Duidelijke site, afhandeling van bestelling verloopt goed (informatief en snel).

Pluspunten

Snelle bezorging bij mij zondag besteld maandag al in huis

Ik heb er niks negatiefs over te zeggen

Pluspunten

Snelle verzending Product kwam overeen met omschrijving

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering en duidelijk hoe de verzending gaat.

Erop letten dat de instructies goed zijn bijgeleverd.In mijn geval zat de code in de kluis en het verkeerde hing erbuiten. Gevolg dat ik moest bellen voor de algemene code. Kan gebeuren dat het een keer verkeerd gaat maar wil het toch graag even aangeven. Verder prima service.

Pluspunten

Goede kluis voor kleine spullen op te bergen. makkelijk weg te zetten of op te bergen. zeer goede prijs en snelle levering door bekende koeriers bedrijven.

Geen verbeterpunten tips: misschien een andere stijl/kleur om kluizen goed te kunnen verbergen dat ze niet snel opvallen.

Pluspunten

Snelle levering. Goed product. Ook telefonisch goed en snel geholpen met mijn vragen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De aanlever tijd klopt.

Late bevestiging en bij aankomst een beschadigde doos en kluis.

Pluspunten

Snelle bezorging en afhandeling.

Ik kreeg 2 verschillende e-mails met allebei een verschillende bestelcode terwijl ik maar 1 bestelling had geplaatst. Ik kreeg een dag later een e-mail met de vraag of ik zsm wilde betalen terwijl ik al had betaald. Ik denk dat dit komt ondat de interne communicatie een beetje langs elkaar heen ging. Voor de rest weinig op de bestelling aan te merken.

Pluspunten

De uitvoering van onze bestelling is geheel naar wens gegaan.

Pluspunten

Duidelijke website, goede prijzen en een snelle afhandeling. Ik zou ze zeker aanraden bij andere!

Verzending wordt verzorgt door een bezorgdienst. Ik kreeg netjes een mail met een tijdsindicatie en hierin werd aangegeven om contact op te nemen indien deze tijd niet uitkomt. Echter kon de tijd niet worden aangepast, maar van mij mocht de kluis bij de buren gebracht worden. Dit was geen probleem. Mijn vrouw kwam op het moment thuis dat de kluis net bij de buren gebracht werd. De koerier nam helaas niet de moeite om de kluis van de buren naar ons huis te brengen. Gelukkig wilde de buurman dit wel doen. ;-)

Pluspunten

Snelle levering makkelijk manier van betalen, goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

Goeie support bij aanleveren

Pluspunten

alle afspraken zijn keurig nagekomen hier voor mijn dank.

niet 1.

12 Zernikestraat