Pluspunten

goede communicatie per mail, indien nodig wordt je nog zelfs persoonlijk gebeld

Pluspunten

Snel, goedkoop, goede service

Pluspunten

zeer snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel reactie via mail van zowel kluizen.nl als MB Safety BV zelf.

De bestelling was verkeerd benoemd bij de transporteur. Hierdoor en dag later geleverd. Op zich geen probleem aan mijn kant. Was verkeerd ingevuld op de papieren naar het schijnt, een coli moest een pallet zijn.

Pluspunten

Correcte comminucatie, snelle afhandeling en makkelijk via paypal betalen! Erg fijn en makkelijk!

Pluspunten

Perfect en snel geregeld. Goede tussentijdse communicatie per mail.

n.v.t.

Pluspunten

netjes verpakt

geen

Pluspunten

Goede service, snelle levering, mooie website.

Pluspunten

Snel en correct.

Pluspunten

snelle levering goed product duidelijke communicatie over levering

niet duidelijk welke hulpstukken bij het product zitten

Pluspunten

Razend snel. Letterlijk de volgende dag in huis.

Pluspunten

Snelle levering, goede klantenservice

Geen.

Pluspunten

Alles verloopt volgens verwachting. Ook het product was volgens inschatting.

Een van de kluizen op de site verscheen om onduidelijke reden niet in een pop-up. Later weer wel.

Pluspunten

Bedankt voor de snelle en correcte levering

Pluspunten

goede product informatie en snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op de site staat geschikt voor airsoft wapens Dan moet het wel een sniper rifel zijn ik heb 2 soldrifels die kan ik. Niet nomaal in de kluis zetten want dan gaat de deur niet meer dicht dat is slecht daarom bevalt de kluis niet zoals ik had verwacht daarom de waardering van 3 sterren

Pluspunten

Perfect advies via chatfunctie (niet alleen over nieuwe sloten, maar ook over opmeten oude slot etc.). Snelle levering, perfect volgens planning. Wij zitten er weer veilig bij deze winter.

Technisch puntje; automatisch 'account aanmaken' aangevinkt hebben als je gegevens invoert zou handig zijn. Zo hoef je achteraf geen navraag te doen over de bestelling.

Pluspunten

Snelle levering.

geen

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

Pluspunten

- Overzichtelijke website. - Breed assortiment. - Eenvoudige bestelwijze. - Diverse betalingsmogelijkheden. - Snelle levering. - Goede informatie m.b.t. de leveringsdatum en tijd. - Komt afspraak m.b.t. de leveringsdatum en tijd ook na. - Duidelijke en overzichtelijke factuur. - Degelijke kwaliteit.

Ik begrijp dat je als bedrijf naar continu verbeteren streeft, maar ik als klant zou niet weten hoe.

Pluspunten

Duidelijke site makkelijk bestellen en betalen snelle levering rekening gehouden met mijn beschikbaarheid goede info met status bestelling

Zernikestraat 12

2991XS Barendrecht

Over Kluizen.nl

Al ruim 25 jaar is Kluizen.nl een begrip op het gebied van kluizen, brandkasten en overige veiligheidsproducten. Kluizen.nl is opgericht (in april 1989) door MB Safety® uit Barendrecht. Wij verkopen veiligheidsproducten met de hoogste kwaliteitseis en dat ziet u in de kwaliteit van onze producten terug. Als u zoekt naar een betaalbaar veiligheidsproduct dan is Kluizen.nl de enige relevante bestemming voor uw aankoop waar u een kluis online kan bestellen. Een aantal productlijnen worden onder eigen certificaat geproduceerd. Bovendien zijn de distributie kanalen kort waardoor Kluizen.nl een lagere kostprijs heeft dan de concurrentie. Bij ons kunt u een goedkope kluis kopen van goede kwaliteit!