Pluspunten

Heldere website, organisch gevonden, snel geleverd en bevestigd.

Op de website stond dat er gratis verankeringsmateriaal bijgeleverd zou worden, dit zat er niet bij.

Pluspunten

snelle levering, lage prijs.

De bijgeleverde installatie beschrijving klopte niet.

Pluspunten

De administratie van MB safety BV werkt voorbeeldig. Na een kort mailtje over wat er was misgelopen tijdens mijn bestelling op de webshop werd de bestelling bijgewerkt. De bestelling liep geen enkele vertraging op. Men heeft ook een vlotte levering in België. Proficiat aan alle medewerkers van MB safety BV

Pluspunten

voordelige prijzen voor een goede kwaliteit goede communicatie snelle levering

de manier van afleveren van het produkt

Pluspunten

snelle levering en thuisbezorgd.

Pluspunten

Produkt is op tijd geleverd en in goede orde Prijs is ook in orde

Pluspunten

Snel geleverd goed verzorgd betaal gemak .

Pluspunten

Netjes op tijd afgeleverd, onbeschadigd

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering, scherpe prijs

Op de site staat discreet en persoonlijke levering. Op de verpakking zit een pakbon met beschrijving van de inhoud, tevens staat er behoorlijk groot op de doos vanalles wat de inhoud verraad. Tevens is mijn kluis bij de buren (niet zo persoonlijk dus) afgeleverd.

Pluspunten

snelle levering goede prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

duidelijke website, prima levering, duidelijk in communiceren

houden zo

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs

Pluspunten

Eigenlijk is mijn hele bestelling van begin tot einde een positief punt. Het bestellen op de site verliep soepel, ik kreeg meteen een bevestiging binnen en alles verliep goed. Ik bestelde de kluis op zondag. Kluizen.nl meldt dat de bestelling binnen drie werkdagen wordt geleverd maar de vrijdag erna kwam mij beter uit. ik was thuis en wilde de buren het niet aandoen de zware kluis voor mij in ontvangst te laten nemen. Even een belletje en het was geregeld, de kluis zou niet op woensdag maar op vrijdag komen. Ook dit werd weer bevestigd per mail. Kluis was er dus vrijdag en was correct verpakt. Hij was onbeschadigd en alles functioneert naar behoren. Kluizen.nl is voor mij dus beslist een aanrader en naast de service was de prijs ook nog eens bijzonder aantrekkelijk, goedkoper heb ik het niet gevonden.

heel eerlijk gezegd...geen enkele. Ik kan met de beste wil van de wereld geen negatief punt verzinnen.

Pluspunten

Snel, correcte levering.

Pluspunten

Zeer correcte service

Pluspunten

Onderkant van de doos was kapot waardoor de kluis wat schade heeft en de deur is onder iets naar binnen gebogen, dit mocht meteen geruild worden voor een nieuwe, ik ben hier (nog) niet op ingegaan omdat mij het niets uitmaakt als Bijzondere Wetten het ook niet uitmaakt. Ik vroeg of dit op een dinsdag geleverd kon worden en dat is ook gebeurd

Dozen misschien beter dichtplakken of een plank op de bodem van de doos zodat er niks kan beschadigen.

Pluspunten

Goede prijs en snelle levertijd. Duidelijke website.

Ga zo door!

Pluspunten

Snelle accurate levering. Goede informatie bij telefonisch contact. Voordelige en goede producten. Vriendelijke medewerker bij telefonisch contact. Men is bereid om de klant verder op weg te helpen als gevraagde producten niet in het eigen pakket zitten.

Ik ben via surfen op internet "toevallig" op dit adres gekomen. Jammer dat ik niet eerder van jullie bestaan afwist. Uit de aangeboden producten kon ik gemakkelijk een keuze maken. Meer bekendheid zal denk ik dus ook meer nieuwe klanten geven.

Pluspunten

snelle aflevering. goed prijs/kwaliteit. behulpzaam en zijn bereid alle vragen duidelijk beantwoorden, telefonisch of via E-mail.

geen

Pluspunten

Snelle service. Goede contacten via email over het verloop van de bestelling.

Pluspunten

Goede prijs Snelle levering

12 Zernikestraat

Barendrecht 2991XS