Vond het een leuke en leerzame dag. Zie er altijd beetje tegenop en vind het super irritant dat ik elk jaar bhv moet herhalen maar dit was wel een van de leukste keren.

• Welke cursus heb je gevolgd? BHV

Informatie, de docente die de les gaf

• Welke cursus heb je gevolgd? BHV

Helemaal Geweldig met Jan !

Ik heb deze dag als zeer nuttig ervaren. Onderliggend toch weer veel geleerd van Jan.

Prettig

Je wordt met een zeer geruststellend gevoel opgeleid

Great

Great courses , good amount of practice and theory was easy to understand.

Altijd interessant

Fijne uitleg. Prettige sfeer. Even alles weer opfrissen

...

Ik heb dit toch al ingevuld op papier na de cursus , dus waarom telkens spammen dat met mails voor beoordelingen? Erg vervelend.

• Welke cursus heb je gevolgd? N.v.t.

Leuke gezellige leerzame dag.

Leuke gezellige leerzame dag.

Slecht

De instructeur was meer met privé zaken bezig als les geven. Vooral bij de exen hij had heel de tijd zijn telefoon in handen om te appen en lette niet op wie er op de heftruck reed.

Goed geregeld

Ik ben zeer tevreden over de lessen die jullie geven

Goeie uitleg

Duidelijk verhaal

• Welke cursus heb je gevolgd? Overig

Great

The training was good.A bit rushed as there was too many groups that needed the floor for practical.Otherwise it was good.

Zeer informatief en behulpzaam

De leraren waren erg goed in het me laten ontspannen en niet stressen. Ze lieten me zien wat ik fout deed, zodat ik van mijn fouten kon leren. Ik ben erg dankbaar.

Ik vond het leerzaam

Ik had geen ervaring op de heftruck. Maar kreeg voldoende tijd om de onderdelen te oefenen en uit te voeren. Ook voldoende aanwijzingen en de tijd gekregen om de feedback toe te passen.

Awesome Training center

Such a nice place to take the test and the trainer was awesome.. he is well experienced and corrects our mistakes perfectly and ensure we didn’t do it again..

Top geregeld

Grandioos de uitleg van de meester

VCA

Best ones

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

Het ging goed en heb het ook goed gedaan had er plezier in.

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

Duidelijke uitleg van lesmateriaal en eventuele aanvullende uitleg van de leraar

• Welke cursus heb je gevolgd? VCA

Het was een fijne dag. Een heel vriendelijke instructeur. Ik zou wel meer voorbeteidingstijd gehad willen hebben.

BHV Cursus

Prima cursus. Aantal nieuwe dingen geleerd. Vriendelijke leraar met een leuke manier van lesgeven.

• Welke cursus heb je gevolgd? BHV

Goed geregeld, docent met veel kennis

• Welke cursus heb je gevolgd? BHV

prima leeraar lunch was matig

lange dag best veel stof om alles op te slaan werd spelender wijs gegeven als je je eigen niet voorbereid zal het best moeilijk worden om het te halen lunch was matig

• Welke cursus heb je gevolgd? VCA

Goede docent leuke groep veel van opgestoken

De trainingsdag is goed van opbouw. Komen veel onderwerpen voorbij die direct toepassing hebben op ons beleid. De dag na behalen certificaat gelijk met HSEQ terug gekoppeld waar we kunnen of moeten verbeteren.

Basisweg 29

1043 AN Amsterdam

Over Opleidingscentrum Westpoort

Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030