Goede docent leuke groep veel van opgestoken

De trainingsdag is goed van opbouw. Komen veel onderwerpen voorbij die direct toepassing hebben op ons beleid. De dag na behalen certificaat gelijk met HSEQ terug gekoppeld waar we kunnen of moeten verbeteren.

Prima verzorgd

Administratie denkt goed mee om te zoeken naar cursusdata die mij het beste uitkomen

Prima geregeld. Leuke cursus

Prima geregeld. Leuke cursus Leuke gezellige goede docent

• Welke cursus heb je gevolgd? Code 95

Keurig geregeld

Leuke,duidelijke uitleg Alles keurig geregeld kwa lunch, de praktijk

8 jaaren in Success schoonmaken

Schoonmaken op metro station

• Welke cursus heb je gevolgd? BHV

Cursusmateriaal is niet op orde

Ik krijg vanuit onze mensen meerdere keren te horen, dat bij de cursus "veilig werken met rolsteigers", de rolsteigers door Westpoort worden gehuurd bij derden en dat tijdens de cursus blijkt dat de gehuurde rolsteiger onderdelen niet voldoen aan de eisen die daar voor gelden. Mijn advies hierin, laat Westpoort zelf een rolsteiger aanschaffen, dan heb je ook zicht op de technische kwaliteit hiervan en ben je niet afhankelijk van hetgeen wat wordt geleverd.

• Welke cursus heb je gevolgd? Overig

Gemoedelijke

Goede sfeer,

Mijn ervaring

De mentor was top goed les gegeven

• Welke cursus heb je gevolgd? Asbest

Leuke trainer, goede cursus!

De trainer was erg sympathiek en heeft alles goed uitgelegd met een vleugje humor hier en daar. Uiteindelijk geslaagd!

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

Goede uitleg en genoeg pauzes om even bij te komen!

De leraar gaf duidelijk aan waar je moet op letten tijdens het examen. Vooral de strikvragen, dus zeker een leerzame les geweest!

Het ging goed

Het ging goed

Informatief

Leerzame info

• Welke cursus heb je gevolgd? Overig

Yes,heel goed

Heb heel veel geleerd

Duidelijk en vermakelijk

Een goede verteller en beschijft situaties duidelijk. Voor de VCA VOL kwamen er nog wel vragen in de eindtoets die niet besproken waren. De vraagstelling van de eindtoets leek soms wat onduidelijk.

Cursus heftruck én code 95, 2 vliegen in één klap

Prima, cursus heftruck én code 95, 2 vliegen in één klap

Goede opleiding

Gedegen en goede opleiding

Perfect geregeld

Kundige en vriendelijke mensen

Cursus goed bevallen.

Ontvangst was goed en de persoon die de cursus gegeven heeft was een man van de praktijk, praat gewoon makkelijk. Locatie is ook goed, makkelijk te bereiken en alles was voldoende.

• Welke cursus heb je gevolgd? Asbest

Duidelijke bruikbare uitleg

Sylvia heeft goede uitleg verzorgd met fijne voordelen.

Gezellige leraar, leuke opleiding

De dag begon wat hectisch omdat de originele leraar niet kwam opdagen, maar Westpoort heeft snel voor vervanging kunnen zorgen en onze cursus is zonder verdere problemen verlopen. De cursus zelf was educatief, de uitleg was goed en de leraar was vrolijk. Al met al een goede combinatie voor een cursus op je vrije zaterdag ;) Ook de lunch was goed verzorgd. Top dag.

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

leerzame dag en alles was goed geregeld.

de docent (jasper) had veel kennis van zaken. de slides zaten goed in elkaar en de stof was duidelijk. daarbij waren er voldoende pauzes en werd er voldoende eten uitgedeeld. ook fijn dat er voldoende parkeer gelegenheden (gratis) waren.

• Welke cursus heb je gevolgd? VCA

Goede ervaring gehad, goed georganiseerd!

Heftruck en reachtruck behaald, was leerzaam en goede instructies gehad.

toppie

goeie locatie, en een leuke instructeur

• Welke cursus heb je gevolgd? Hoogwerker

Netjes flexibel

In mijn ervaring heeft hij altijd Met integriteit gehandeld

• Welke cursus heb je gevolgd? N.v.t.

Everything is fine

I passed my training a good condition Good theory and good pratic A lot of information But all is clair

• Welke cursus heb je gevolgd? Hoogwerker

Basisweg 29

1043 AN Amsterdam

Over Opleidingscentrum Westpoort

Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030