Niets aan toe te voegen

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

Sociaal, ecucatief, duidelijk, gezellig en leuk

Ik heb 3 cursussen achter elkaar gedaan BHV, hoogwerker en VCA vol en voordat ik erheen ging keek ik er wel een beetje tegenop omdat mijn kennis op deze gebieden vrijwel nihil is maar als snel was ik alle 3 de dagen gerust gesteld omdat het allemaal heel duidelijk op jouw tempo en niveau wordt uitgelegd. Mijn eindresultaat was 10x hoger dan de verwachtingen die ik had voordat ik eraan begon.

• Welke cursus heb je gevolgd? N.v.t.

De opleiding was duidelijk en praktijkgericht. De instructeurs waren professioneel en behulpzaam. Alles was goed georganiseerd. Soms was het tempo wat hoog, maar over het algemeen ben ik tevreden met de cursus.

Top instucteur

Top johh

Kan beter

De leraar was soms moeilijk te verstaan. Maar dat heeft te maken met het land van herkomst. En tijdens praktijk gedeelte was het voor een heel groot gedeelte op zijn telefoon bezig. Vind dat dat niet hoort.

goed behandelt

goede uitleg zowel theorie als praktijk

Heel erg goed!

De cursus is erg goed verlopen, docent was super, interessant en goed voorbereid voor de cursus, ik ben erg tevreden

• Welke cursus heb je gevolgd? Hoogwerker

Perfect!

Heel goed uitleg gehad over Bhv, veel meegekregen fijne docent.

Prima geregeld allemaal

• Welke cursus heb je gevolgd? Hoogwerker

geslaagde dag

een goed georganiseerde cursus. Leraar deed het erg leuk en hield ons bij de les.

• Welke cursus heb je gevolgd? VCA

Het word allemaal goed uitgelegd

Goede geholpen leuke ervaring

Heel prettig en wordt goed uitgelegd leuke leraar

• Welke cursus heb je gevolgd? BHV

prima uitleg van de cursusleider

Het geduld van de Cursusleider is enorm groot

Het was geweldig

Hele interessante cursus met duidelijke uitleg en een geweldige instructeur die je duidelijk aangeeft wat je moet doen.

leuk.,goed

Snel en duidelijk

Zeer leerzaam

Zeer effectief en entertainend

Gisteren heb ik de cursus vca vol gevolgd bij Westpoort Opleidingen in Meppel. Vooraf vind ik het een uitdaging om al die informatie in enkele uren tot me te moeten nemen. Toch is het gelukt en hebben alle deelnemers het certificaat behaald. Wat daarbij hielp was de trainer. Met passie en herkenbare praktijkvoorbeelden en vooral humor, vloog de dag voorbij. Ook gaf hij tips over de wijze van antwoorden welke leidt tot een optimale score. Lunch en snacks maakten het succes van de dag compleet. Een aanrader voor iedereen die snel zijn vca moet halen!

• Welke cursus heb je gevolgd? VCA

Een intensieve dag waarin ik heel goed ben klaargestoomd om aan het eind het certificaat te halen.

De trainer was een hele vriendelijke man die op een leuke manier ons door de stof heeft heen geloodst. Met als eindresultaat het behalen van het certificaat.

Goed verzorgd

Goed verzorgd.

• Welke cursus heb je gevolgd? Code 95

Goede docent en goede uitleggen

Goed uitleggen door goede docenten.

• Welke cursus heb je gevolgd? Overig

lange dag / zit

Iets meer inhoud was fijn geweest. Het was nu een lange dag met veel pauzes.

• Welke cursus heb je gevolgd? Code 95

Tijdens het theorie-examen viel op hoe effectief de aanpak was. Door op de juiste momenten korte, duidelijke informatie te geven en ruimte te laten om even op adem te komen, bleef de concentratie hoog. Dit resulteerde in een bijna foutloos examen, met slechts twee persoonlijke fouten. Een rustige en gestructureerde benadering die duidelijk werkt!

• Welke cursus heb je gevolgd? Heftruck

Calm, geduld en duidelijkheid.

De leraar was erg sociaal en vriendelijk! en vooral veel geduld! 10/10

Basisweg 29

1043 AN Amsterdam

Over Opleidingscentrum Westpoort

Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030