prima bhv cursus van tofik

kwam voor de jaarlijkse herhaling bhv naar mijn beleving was het een prima en degelijke cursus. wat wel beter zou kunnen is dat je tijdens de pauze niet alleen een blikje drinken krijgt maar ook een koek of zo , tijdens een herhalings cursus die maar tot 13.00 uur duurt

de kans kregen op een goede opleiding. Bedankt

de kans kregen op een goede opleiding. Bedankt

• Welke cursus heb je gevolgd? VCA

Goede en leuke lesgeving.

Goede doelgerichte les.

Fabriek

Veel voor weinig nooit chagrijnig

• Welke cursus heb je gevolgd? Overig

Jestem mile zaskoczony pełnym profesjonalizmem Pani Małgorzaty prowadzącej mój kurs BHV jak i samą Panią Małgorzatą. Świetna atmosfera przez cały czas trwania kursu, bardzo dużo przekazanej wiedzy teoretycznej i praktycznej w wspaniały sposób. Oby było więcej takich osób szkolących jak Pani Małgorzata jak i samych takich Ośrodków Szkoleniowych jak Westpoort. Już nie muszę szukać miejsca gdzie mógłbym przedłużyć swoje certyfikaty na wózki i teraz również BHV jak i również dalej rozwijać swoje umiejętności i poszerzać wiedzę. Jak najbardziej polecam wszystkim współprace z Westpoort. Pozdrawiam

• Poleciłbyś nas? Tak
  • Niedostępne

De broodjes waaren niet na tevredenheid

Zie hierboven beschreven dit kan toch wel anders er wordt een schaal neergezet en doe maar wat

was een duidelijk uitleg

De uitleg en training was een duidelijke

• Welke cursus heb je gevolgd? BHV

Leuke docenten en leerzaam!

Leuke dag gehad.. Is echt voorbij gevlogen:-))

Toppie

Top om mijn certificaat weer te hebben. Ontspannend gehaald. Goede uitleg en relaxte instructeur

was gewoon goed

duidelijke en goede uitleg van de instructeur (Raschid)

Goede uitleg

Alles wordt goed uitgelegd en als je vragen heb worden die goed duidelijk beantwoord.

Helaas aanmelding voor code 95 ging niet goed. Verder cursus was goed

Fijne dag gehad

Eric de man die de cursus gaf heeft veel verstand van kennis en kan het ook op een mooie manier vertellen zodat het niet langdradig wordt Lunch kon wel wat beter en uurtje eerder beginnen zou ook fijn zijn zodat je om 16.00 uur niet gelijk de spits in rijd naar huis. Maar voor de rest Top

Top dag gehad!

Heel leerzaam en fijn om bij westpoort mijn certificaat te hebben gehaald. Eerst het theorie deel, leerzame en fijne manier van leren. Praktijk deel verliep goed en iedereen was even lang met het oefenen bezig

Goed en vriendelijk ontvangen

Daags van tevoren gebeld door Westpoort om te kijken of het goed gaat Op de dag zelf vriendelijk ontvangen door Westpoort en goed geholpen bij vragen

Prima opleiding gehad.

Alleen waren de parkeerplaatsen, niet aanwezig zoals op de website van Westpoort doet vermoeden. Ver lopen dus! Ontvangst informatie kan m.i. beter.

• Welke cursus heb je gevolgd? Code 95

cursus was aangenaam helaas was de lunch dat niet

de lunch was extreem teleurstellend, droge broodjes (geen boter) en matig beleg, als ik had geweten hoe slecht de lunch zou zijn, had ik mijn eigen beleg meegenomen, zou veel beter kunnen

Prima herhaling

Er was veel herkenbaar vanuit de volledige BhV training. Persoonlijk vond ik het jammer dat dezelfde filmpjes (ook best wel oude) werden afgespeeld. Dezelfde trainer als vorig jaar gaf les en daarover ben ik tevreden. De oefening op de pop: jammer dat er geen mondkapjes aanwezig waren want door te beademen oefen je ook.

Goed geregeld

Ben 2 x opgeweest 1 x gezakt. Maar kan niet zo goed leren. Toch goede begeleiding gehad

Leuke leerzame dag.

Moest VCA verlengen. Maar leraar sleepte ons er leuk en leerzaam doorheen. Geslaagd!

Excelente organização e profissionalismo

Foi uma experiência muito interessante e agradável desde o primeiro momento até ao último, desde o staff da recepção e obviamente o professor que foi fundamental e crucial para todo o processo a ele só tenho a dizer que um prazer conhecer excelente profissional!!!

• Você nos recomendaria? sim
  • NA

Goede instructeur, goed klaar gestoomd voor het examen

Beneden verwachting

Slechte koffie slechte stoelen slechte lunch. Uitstekende lesgever.

• Welke cursus heb je gevolgd? VCA

nuttige cursus met duidelijke uitleg

zinvolle cursus, echter het whiteboard welke heel wankel stond was voor de docente wel een uitdaging omdat deze alle kanten opging wanneer zij erop wilde schrijven. Advies is dan ook zo snel mogelijk vervangen.

Basisweg 29

1043 AN Amsterdam

Over Opleidingscentrum Westpoort

Opleidingscentrum Westpoort is de meest praktische opleider voor veiligheid en mobiliteit. Snel een certificaat nodig? Vandaag gaan we er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Zo geleerd. Zo gedaan. Ons doel is dat jij snel over de papieren beschikt die je nodig hebt. We gaan er samen voor zorgen dat jij je certificaat haalt. Hoe? Door onze cursussen bereikbaar en laagdrempelig te houden. Dat begint al bij het makkelijk kunnen boeken van een cursus, waar je vervolgens zo snel als je wilt aan kan beginnen. Al onze opleidingen zijn praktisch, ondersteund door een theoriegedeelte om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen. Daarnaast zijn onze cursussen niet langer dan nodig, zodat jij snel weer verder kan met waar jij goed in bent! Ja, ik wil snel, makkelijk en leuk een cursus volgen: www.westpoort.nl of 088 827 3030