Pluspunten
Zie vorige antwoorden.
VerbeterpuntenMisschien aangeven dat het niet bij iedereen optimaal werkt.
Pluspunten
Very fast processing of the purchase and delivery. Friendly people and nice packaging.
Pluspunten
Supersnelle levering. En ook nog een gratis proefshampoo erbij geleverd. Zal zeker vaker bestellen bij dit bedrijf.
Pluspunten
Ik ben best kritisch, maar ik kan niet anders zeggen dan dat ik blij ben dat ik Louland heb ontdekt! Eerst een bestelling gedaan, keurig netjes in een klein doosje geleverd. Daarna had ik nog wat twijfels over het gebruik van de Henna / Indigo op mijn haar. Daar heb ik over gemaild en ik kreeg een hele behulpzame mail terug met allerlei tips. Super blij mee!
Pluspunten
Eea snel opgelost en geleverd
VerbeterpuntenHoge verzendkosten!
Pluspunten
Van dit soort bedrijven krijg ik weer hoop voor al het leven op aarde
Pluspunten
De Sheabutter is heerlijk! Mijn bestelling werd vlot geleverd met een klein havermoutzeepje als kadootje. Heel leuk!
VerbeterpuntenDe site werkt niet goed als je Chrome gebruikt, met Safari probleemloos.
Pluspunten
Leuke lieve proefjes, duidelijke gebruiksaanwijzing, goeie sugusties om de producten te gebruiken, heel vriendelijk met mail contact voor al je vragen etc.
VerbeterpuntenMisschien het verkoop van mooie spulletjes die je kan gebruiken bij het gebruik van de producten: zeephouders, opbergdozen, toilettassen, glazen plantenspuit ( voor het dagelijkse tonerwater)
Pluspunten
Veel keus en goede kwaliteit
VerbeterpuntenLekker geurende zeep of misschien badbommen
Pluspunten
Leuk persoonlijk cadeautje erbij. Voor vragen bereikbaar. Veel uitleg op de website.
Verbeterpuntennee alles naar wens
Als iemand die nieuw is met Low poo/No poo is alles ERG verwarrend. Ik zal graag iets meer klaarheid in hoe iemand iets kiest dat voor zij past.
Beste Susanne, Leuk dat je onze review hebt ingevuld. Je kunt hier een overzicht vinden met de haarzepen naar haartype: https://www.louland.nl/chagrin-valley/hulp-bij-het-kiezen-van-haarzeep/ Mocht je nog vragen hebben, kun je ons ook altijd een mailtje sturen. Een fijne dag, Talitha
Pluspunten
Topkwaliteit en altijd de volgende dag in huis. Duidelijke instructies
Beste Helga, Super om te lezen dat je blij bent met onze henna en indigo. Bedankt voor je mooie beoordeling :-) Een fijne dag, Talitha
Pluspunten
Redelijk voorstel na een klacht.
Verbeterpuntennvt
Beste Lenny, De sluitband is bedoeld voor na de zwangerschap om gedurende 3 weken tot ongeveer 3 maanden te dragen. Je hebt de sluitband gedurende een jaar intensief gebruikt voor een ander doel. Na een jaar dragen en ook wassen zal de band uiteindelijk slijtage vertonen. We hebben je een nieuwe band aangeboden voor de helft van de prijs. Dit lijkt ons een meer dan redelijke oplossing. We hopen in ieder geval dat je met je nieuwe band weer een tijd vooruit kunt. We wensen je een fijne dag, Talitha & Henrie
Pluspunten
Goed verpakt, leuke verrassing en helemaal volgens verwachting geleverd!
Pluspunten
geen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
producten van goede kwaliteit en ook nog mooi om te zien - makkelijk te bestellen/betalen - snelle en correcte afhandeling - vriendelijke info aan de telefoon
Pluspunten
Snel verzonden Goede prijs De henna gaf goed kleur af!
Pluspunten
Producten volgende dag geleverd, inclusief een proefje van een ander product cadeau. Top service!
Pluspunten
Duidelijke site, met heel veel tips!!!!!
VerbeterpuntenIk denk er even over na.