Pluspunten
Wordt snel geleverd en het zijn goede producten, krijg heel aardig soms samples om uit te proberen, communicatie is altijd goed, krijg ook handleidingen per mail hoe een product het beste gebruikt kan worden
VerbeterpuntenDe website zelf laadt soms traag of niet, wat het online winkelen wat minder prettig maakt, maar misschien ligt dit aan mijn eigen computer
Pluspunten
goede verantwoorde producten
Pluspunten
- Snelle levering. - Goede prijs/kwaliteit verhouding - Bij vragen kan je altijd contact opnemen - Kleine samples als cadeau bij duurdere of meerdere bestellingen.
Pluspunten
mooie producten en een super service!
Pluspunten
I made an order from the UK and received a personalised email within minutes letting me know when I should expect to receive my package. It was brilliant!
VerbeterpuntenNone
Pluspunten
Levert kwaliteitproducten
VerbeterpuntenDe site vind ik niet altijd logisch met het zoeken van producten
Pluspunten
Duidleijke website en easy peasy om te bestellen
Pluspunten
Een milieu vriendelijk bedrijf dat alles zorgvuldig verpakt in papier. Duidelijke site met persoonlijke tint door gebruikerservaringen. Handleidingen van producten zijn helder.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Bestelde product is snel geleverd.
VerbeterpuntenIk mis in jullie assortiment zeep doosjes ( met gaatjes in de onderkant) om de zeep in te bewaren na het douchen. Ik zie wel zeeprekjes staan maar ik vind het wel zo handig om de zeep in een doosje te bewaren.
Pluspunten
snelle levering, duidelijke productinformatie, zeep ruikt en wast lekker, pas 1 x gebruikt, dus kan nog niet echt een oordeel geven. Fijn dat de trials simpel in een envelop via de brievenbus gaan. Weinig verpakking, en daar ging het mij om ;-)
VerbeterpuntenBeetje vreemde combi met ??sluitlakens?? Ik zou het uitelkaar halen en duidelijker profileren als natuurlijke producten weinig verpakking, daar is behoefte aan. Succes!
Pluspunten
Ik werd tijdig geïnformeerd over het iets latere verzenden van het product. Dit was voor mij geen probleem, en het werd alsnog veel eerder bezorgd dan de inschatting in de email.
Pluspunten
eerlijke producten en de levering is altijd heel verzorgd, super! ook erg handig dat de gebruiksaanwijzingen zo uitgebreid zijn en goed beschikbaar, dat maakt het allemaal makkelijk in gebruik
Pluspunten
Snelle levering, uitleg producten en kwaliteit producten
Pluspunten
Overzichtelijke website met natuurlijke producten. Op mijn per e-mail gedane verzoek om informatie over een bepaald artikel werd bijna per omgaande gereageerd. Mijn bestelling was "op maat" verpakt dus geen verhuisdoos voor een borstel. En het meegestuurde cadeautje is de kers op de taart! Kortom: een echte aanrader! Louland maakt waar wat beloofd wordt.
VerbeterpuntenIk zou het werkelijk niet weten.
Pluspunten
Zeer kundig, goede uitleg op website, snelle levering, behulpzaam bij vragen
Pluspunten
Fijne, goede producten. Goede beschrijving. Ze hebben eigen ervaring en geven dus ook tips/advies vanuit praktijk.
VerbeterpuntenGeen idee