Pluspunten
Topkwaliteit en super eerlijk advies.
VerbeterpuntenHoewel ik best wil betalen voor kwaliteit zijn de prijzen van sommige producten hoger dan nog goed voelt.
Pluspunten
Prachtige producten, altijd een mogelijkheid om een kleine hoeveelheid te bestellen om het product te testen.
Pluspunten
Snelle behandeling, gemotiveerde mensen, kwalitatieve producten!
Pluspunten
Klein extra cadeautje met persooonlijke nota is heel leuk!
Verbeterpuntenbeetje raar op de site dat ik op een plaats kwam waar enkel de trial van de zepen stonden en niet de gewone grote zeeptabletten De levering duurde toch vrij lang, van zondag tot donderdag
Pluspunten
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf.. Alles wat je moet weten over de producten staat erin ... Heel goed uitgelegd en veel keus qwa producten van goede kwaliteit. En ook nog een leuk prezentje gekregen bij mijn bestelling. Dank u ☺
VerbeterpuntenDoe zo voort!
Pluspunten
Unieke producten. Persoonlijke service.
Pluspunten
Zie boven
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Fijne produkten
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goeie spullen en goede info.
Pluspunten
Blij met de snelle levering! Ik ga hier zeker weer bestellen. Sterk aanbevolen product en winkel.
Pluspunten
Snelle levering, fijne communicatie en uitstekende klantenservice. Ik kreeg per ongeluk een andere haarborstel opgestuurd dan besteld. Mocht deze houden en kreeg de juiste opgestuurd. Beide haarbostels en de trial haarzeep bevielen goed!
Pluspunten
Al meerdere bestellingen gedaan en altijd heel tevreden, goede producten en alles wordt zeer snel en goed verpakt geleverd. Bij mijn laatste bestelling aangegeven dat het niet nodig was een bepaalde sample bij te voegen die ik al vaker heb ontvangen, omdat ik die niet gebruik. Vandaag kreeg ik mijn pakketje binnen en vond daarin een persoonlijk extraatje. Heel attent, super service!
Pluspunten
Veel informatie
VerbeterpuntenSite op tablet slecht te laden.
Pluspunten
Snelle email ontvangen over bevestiging van betaling. Vervolgens ook netjes bericht gekregen over wanneer postNL zou komen. Daarnaast ook een uitstekend product geleverd !
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Dat er goede informatie over de producten op de site staat met uitgebreide gebruiksaanwijzing. Ook leuk en handig zijn de voor en na foto's van verschillende henna kleuringen. Verder een goede en vriendelijke klantenservice :)
Pluspunten
Uitgebreide website met veel info, veel producten ! Ben je op zoek naar natuurlijke producten voor haar en huid zeker aanbeveling !
VerbeterpuntenGa zo door !
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Eerlijke en duidelijke product informatie, goede prijzen en een hele snelle levering.