Pluspunten
Gewoon tevreden! Blij met mijn aankoop.
Pluspunten
Er is geleverd en binnen de termijn dat is aangegeven.
VerbeterpuntenHelp consumenten met het maken van een keuze voor welk product ze het beste kunnen kiezen. Bijvoorbeeld wanneer heb je dik haar en wanneer niet?
Pluspunten
verrassende selectie van producten, van hoge en zeer zuivere kwaliteit. prettige communicatie, snelle service, in alles duurzame verpakking. zinvol met te gebruiken recepten en overal achtergrond informatie.
Pluspunten
Fantastische producten
VerbeterpuntenGeen perfect alles
Pluspunten
Snelle levering en mooie producten
Pluspunten
Goede kwaliteitsproducten
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prachtige natuurlijke en biologische producten. Goede beschrijving en uitleg van gebruik producten. Ik ben heel erg blij met Louland en vond het erg leuk dat er nog een extra zakje met verrassing in mijn pakket zat, heel erg bedankt daarvoor.
Pluspunten
Heel goed, prima product en prima service
Pluspunten
snelle levering, gemakkelijk door de brievenbus, goede kwaliteit producten, duidelijke informatie, goede prijzen.
Pluspunten
Great information on website and quick delivery of ordered items
VerbeterpuntenToo many tracking updates via shipping partner
Pluspunten
producten lijken zorgzaam met schone ingrediënten lijsten. Medewerkers doen hun best bij het vinden van oplossingen naar klanten wensen.
Verbeterpuntenzelf zou ik de lijn iets uitbreiden met bv zaken voor het gebit zoals tandpasta. En dan niet perse bio maar meer de nadruk op goede ingrediënten. Het zou gewoon leuk zijn om voor meer zaken terecht te kunnen bij een adres. Tevens bij het aanraden aan fam en vrienden. Kreeg ik te horen dat het jammer was dat men niet langs kon komen om te kijken naar de borstels en kammen. Wellicht is het mogelijk om wat winkels in de buurt van Den Haag en omstreken te voorzien van zicht producten. Verder is alles naar wens
Pluspunten
De bestelling die verzonden was is niet aangekomen, na contact te hebben gehad hebben ze het product opnieuw verzonden en was erg snel aan gekomen
Pluspunten
Snelle levering. Incl. gebruiksaanwijzing hoe de borstel te onderhouden.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede communicatie over levering met gebruikstips, fijn! Keurig verpakt met extraatje erbij
Pluspunten
Ik ben verbaasd dat bij zo'n kleine bestelling zo weinig verzendkosten worden berekend.
Pluspunten
Ik vind dat ze een heel leuk assortiment hebben. De producten die ik heb besteld waren van goede kwaliteit. Ik was ook zeer tevreden met de manier van inpakken.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goede levering en communicatie
VerbeterpuntenEventueel instructies los bij de te leveren producten over hoe te gebruiken.