Pluspunten
Kwalitatief hoogwaardige natuurlijke producten op milieuvriendelijke basis die nergens anders (voorzover ik weet) in NL zijn te verkrijgen. En alles is vers met een duidelijke houdbaarheidsdatum . Eigenlijk kan ik al niet zonder sommige producten! Ook zijn de gebruiksaanwijzingen en praktijkvoorbeelden (met foto) erg prettig.
VerbeterpuntenHeb ik niet, ga zo door!
Pluspunten
Snelle levering, je wordt op de hoogte gehouden wanneer het pakket verzonden is.
Pluspunten
Allies prima.
Pluspunten
De uitgebreid product informatie. Tevens interessant als klant om te lezen hoe het product is verkregen.
VerbeterpuntenDe website aanpassen. Bestellen van producten makkelijker maken. Het is zoeken tussen de vele informatie op de website.
Pluspunten
Ze doen wat ze beloven. En ook nette e-mails!
Pluspunten
Nu een paar keer besteld bij Louland, altijd prima communicatie en snelle levering.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede producten! krijg soms wat extra's om te proberen.
VerbeterpuntenSoms is iets even tijdelijk niet leverbaar, maar geduld is een schone zaak.
Pluspunten
Vlot
Pluspunten
Duidelijke website met uitleg over ingrediënten en toepassing van de producten.
Pluspunten
Veel puur natuurlijke producten voor een betaalbare prijs. Goed advies en er wordt goed meegedacht. Erg behulpzaam.
VerbeterpuntenTip: misschien dat de site ook op een mobiele telefoon iets beter te gebruiken is.
Pluspunten
Gekregen wat ik besteld heb en in de tijd die aangegeven was
Pluspunten
Mooie, natuurlijke producten die zo veel mogelijk alleen in biologisch afbreekbaar materiaal wordt verstuurd. Snelle levering.
VerbeterpuntenInformatie en overzicht op de website kan beter
Pluspunten
Snelle levering. Er is veel informatie op de site te vinden over de producten en het gebruik ervan!
Pluspunten
Goede kwaliteit
Pluspunten
Goede produkten
VerbeterpuntenGeen . Alles is prima in orde
Pluspunten
Mooie natuurlijke producten met informatie.
Pluspunten
Een snelle levering prachtig dit is ook mijn eerste bestelling
Pluspunten
Mooie natuurlijke producten van goede kwaliteit.