Pluspunten
Wat een super snelle service zeg!! En wat een heerlijk product jullie hebben me super blij gemaakt ik blijf voortaan bij jullie bestellen.
Pluspunten
Louland scoort op alle fronten een dikke 10+. Goede kwaliteit producten, zeer klantvriendelijk, goede site en informatie, en de levering is supersnel.
Pluspunten
Geweldige henna, hibiscus en andere fijne poeders voor je haar :)!
VerbeterpuntenNiets aan toe te voegen.
Beste Emily, Fijn om te lezen dat je enthousiast bent over de haarpoeders. Veel dank voor je beoordeling! Een mooie dag, Talitha & Henrie
Pluspunten
Snelle levering en goede producten. Een blije klant
Pluspunten
VerbeterpuntenDe website is verouderd. Wanneer je de website bezoekt krijg je de melding dat de webpagina mogelijk niet veilig is en dat je geen gegevens moet achterlaten. Dit is vervelend bij het plaatsen van een bestelling.
Beste Martine, Bedankt voor het geven van uw review. We zijn bezig met een nieuwe site, zodat u deze waarschuwing niet meer ziet. De nieuwe site wordt onder https gebouwd. Onze welgemeende excuses in ieder geval. Wij wensen u een fijne dag, Talitha & Henrie
Pluspunten
Snelle levertijd.
Pluspunten
Er worden duidelijke gebruiksinstructies gegeven. Heel nuttig!
Pluspunten
Snelle levering Betrouwbare producten van goede kwaliteit
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website met duidelijke informatie. Leuk dat er een presentje bij zat!
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede informatieve website. Heel snel om vragen te beantwoorden, en dan ook met alle informtie ! Enorm behiulpzaam om iets te regelen (ik zocht iets wat net was uitverkocht, maar alles werd gedaan om het toch snel te leveren) Heel plezierig zaken doen. Vervolgens kunnen we zeggen dat de ontvangen producten ook geheel voldoen aan de verwachtingen die gewekt warden door wat er over geschreven werd!! Al na een paar dagen wordt bijvoorbeeld geconcludeerd dat er significant minder haar uitvalt bij het kammen !
VerbeterpuntenSoms was het makkelijker geweest om even telefonisch contact te hebben...maar een dan moet je wel weten waar je dat nummer kunt vinden....Helemaal links bovenaan in een balkje....;-)
Beste Aart, Veel dank voor je uitgebreide review! Fijn dat de borstel en de andere producten je goed bevallen. Wat betreft ons telefoonnummer: helemaal links bovenin (tegen de rand van het beeldscherm aan) zie je een balk met een telefoon icoontje en een gezichts-icoontje. Klik op een van de icoontjes. Dan kom je op onze pagina Contactgegevens. Mocht je nog vragen hebben, vernemen we het graag. Een mooie dag en veel plezier van je producten! Talitha & Henrie
Pluspunten
Correcte levering.
Pluspunten
Ik ben een ontzettend tevreden klant. Er zijn weinig bedrijven zo klantvriendelijk. En de producten zijn heerlijk. Echt niks op aan te merken!
VerbeterpuntenNiks op aan te merken tot dusverre.
Pluspunten
Fantastische producten Enthousiast team Goede service Leuk contact
VerbeterpuntenEigenlijk niet
Pluspunten
Supermooie producten, goed verpakt, heel betrouwbare kwaliteit, voelt supergoed! De sheabutter is echt super! De pot prachtig. Zou nog wel n kleiner maatje willen aanschaffen als jullie dat hebben, zodat ik t makkelijker kan meenemen bijvoorbeeld.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima webshop! Snelle levering en fijne uitleg over de producten. Ik ben ontzettend blij met mijn shampoo, de Ayurvedic Herb Shampoo. Het doet echt iets voor mijn haar, super!!
Pluspunten
zoals altijd,alles netjes afgeleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Heerlijke ,eerlijke producten voor een schappelijke prijs.
Pluspunten
Betrouwbaar en levert kwaliteit
VerbeterpuntenPrijs. Ik vind sommige producten iets te prijzig.
Pluspunten
zeer vlotte levering
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten nodig