Pluspunten
Leuk bedrijf met natuurlijke producten
VerbeterpuntenHet meeste is goed!
Pluspunten
Gewoon goed. Zowel producten, communicatie als levering.
Pluspunten
prima kwaliteit en vriendelijke communicatie
Verbeterpuntenuitstraling van de website is een beetje saai
Pluspunten
- Kwalitatief goede producten, zonder (mogelijk) schadelijke chemicaliën en er staat overal een goede beschrijving bij. - Snelle verzending, je krijgt een track en trace code en de producten zijn goed ingepakt. - Milieubewust, er wordt geen overbodig verpakkingsmateriaal gebruikt.
Verbeterpunten- Uitgebreider assortiment - Vormgeving van website is hier en daar wat rommelig
Pluspunten
Geweldige communicatie via de mail!
VerbeterpuntenNee.
Pluspunten
heerlijke producten, goede beschrijving op de website,snelle levering, uitstekende communicatie, leuk dat er een gebruikstips gegeven worden. ... héél tevreden!
Pluspunten
Super snelle levering!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
super contact, niks was een probleem, ik werd heel goed geholpen.
Pluspunten
De bezorging is snel. De producten worden netjes afgeleverd. Alles is mooi ingepakt. De kwaliteit van de producten is goed; de bestelde items hebben een hoge duurzaamheid. Ik heb al eerder bestellingen geplaatst bij Louland en ik moet zeggen dat ik nog steeds met veel plezier gebruik maak van bijv. de haarborstels. Deze gaan lang mee. Mijn vriend heeft mijn houten kam ingepikt dus had ik een goed excuus om voor mezelf nieuwe aan te schaffen. Ik ben ook erg te spreken over de 'niet-houten' haarborstels van Sägemann. Ik weet zeker dat over een paar dagen hij ze ook in gebruik neemt. Een tijd geleden (een jaar?) bestelde ik Henna en Cassia van deze site. De kleur is nog steeds niet vervaagd. Louland zou ik dus zeker aanraken als je je haar wilt kleuren. Ook de koudgeperste oliën zijn erg, erg fijn. Sommige smeer ik ook olie in mijn haar. Ik sta op het punt om ook weer Ziziphus te gebruiken voor mijn haar, maar ik moet van mezelf eerst alle producten opmaken die ik nog had. Mijn haar wordt weer mooi en lang nu. In ieder geval, bedankt Louland!
VerbeterpuntenGedeelde tips van gebruikers (van haarproducten) voor extra mooi en lang haar. Of zijn die er al?
Pluspunten
Je krijgt per mail heel snel en antwoord en ook is Louland goed per telefoon te bereiken.
Pluspunten
Echt een aanrader !! Vriendelijkheid, Snelle en goede communicatie en behulpzaam. Supersnelle levering. Producten zijn van zeer goede kwaliteit. Het gevoel bij het bedrijf is zeer positief. Perfect !!!!! Heb al diverse artikelen gekocht.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alles word zeer duidelijk uitgelegd. Goed idee om nog een gebruiksaanwijzing te mailen. Echt een aanrader deze website.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit
VerbeterpuntenNavulverpakking niet prettig, wordt geknoei om het in de gazenpot te krijgen.
Pluspunten
snelle en correcte levering