Pluspunten
Snelle levering van goede kwaliteitsproducten.
Pluspunten
Goede producten, en snelle levering.
Pluspunten
Snelle en goede levering. Tevreden
Pluspunten
Ik had zelf de verkeerde postcode doorgegeven. Toen heb ik de volgende dag gebeld om dit aan te laten passen en mijn bestelling liep niet eens vertraging op. Ik werd snel geholpen en vriendelijk te woord gestaan.
VerbeterpuntenTot nu toe niets.
Pluspunten
Vragen worden vriendelijk beantwoord!! Zeer snelle levering van producten.
Pluspunten
-Fijne producten -Snelle en goede levering -Alles verpakt in papier/karton, geen plactic
Pluspunten
Product voldoet aan verwachtingen, goede omschrijving op internet. Vlotte levering
Pluspunten
Goede producten, duidelijke omschrijving, vraag- antwoord
Verbeterpunten/
Pluspunten
Prima afhandeling.
Verbeterpuntenweet niet
Pluspunten
Persoonlijke mail als je een vraag hebt, snel antwoord en betere producten dan op andere site, bijvoorbeeld amla poeder
Pluspunten
Produkten waren netjes verpakt. Na aankoop kreeg ik een link toegestuurd met de handleiding hoe de produkten te gebruiken.
Pluspunten
Geweldige producten van goede kwaliteit en een toepasselijke prijs. Producten worden altijd snel verstuurd en bij vragen heb je vrijwel direct een vriendelijk antwoord. Prettig leesbare en interessante informatie op de website over de producten. Deze webwinkel is echt een aanrader voor een ieder die van natuurlijke, eerlijke producten houdt:)
VerbeterpuntenBij de oliën misschien een overzichtsfoto weergeven waarop de verschillende formaten flessen weer worden gegeven met de inhoudsmaten erbij zodat het beter in te beelden is welk formaat men besteld.
Beste Femke, Bedankt voor je uitgebreide review, dit waarderen wij zeer! Bedankt ook voor je goede tip over de foto's van de olieflesjes. We zullen deze tip ter harte nemen en wanneer we de foto's updaten, alle formaten fotograferen. We wensen je veel plezier van je oliën en een fijne dag! Talitha & Henrie
Pluspunten
Geweldige produkten. De sheaboter uit Soedan is fluweelzacht en de frambozepittenolie is ook een prachtig product.Ben ook blij dat het in de blauwe glazen Otten zit. Dit waarborg de kwaliteit.I k zal zeker meer bij jullie bestellen.
Pluspunten
Ze leveren snel, als je ze wat vraagt via contact heb je snel en duidelijk antwoord en ik kreeg zelfs nog een extra mail toen het gevraagde produkt weer geleverd kon worden, TOP!
Pluspunten
Alles
Pluspunten
Snelle levering en mooie producten!