Pluspunten
Snelle levering! Prijs kwaliteit super!
Pluspunten
Snelle service en goede snelle communicatie
Pluspunten
Snelle levering.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Persoonlijke raad en begeleiding
Pluspunten
Goede producten, duidelijke communicatie en goede levering. Ik zal zeker weer bestellen bij dit bedrijf.
VerbeterpuntenWellicht is het mogelijk om leveringen die verzonden worden als briefpost gratis te verzenden? Vele andere internetaanbieders lukt dit vaak wel.
Pluspunten
Snel. Goede kwaliteit. Perfect gezeefde henna
Pluspunten
Vriendelijk,goed advies!
VerbeterpuntenIk ben zeer tevreden
Pluspunten
Zocht goede henna maar ben door uitnodigend assortiment Louland inmiddels ook overgestapt op Chagrin Valley haarzeep en Amla. Zeer enthousiast over de produkten. Uitgebreide keuze en altijd heel snelle levering!
Pluspunten
kwalitatief zeer goede producten
Verbeterpuntenwebshop keurmerken
Pluspunten
Duidelijke informatie op de website en snelle afhandeling van bestelling.
VerbeterpuntenDe website is op smartphones niet echt overzichtelijk. Dit zou een verbeterpuntje kunnen zijn.
Pluspunten
Snelle beantwoording van vragen en snelle levering.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Goede product beschrijvingen!
VerbeterpuntenSamples?
Goed controleren of alle flesjes wel in het doosje zitten
Pluspunten
Alle artikelen worden duidelijk uitgelegd, ook algemene tips voor gebruik en handleiding! Fijn zo. Ook de lijst met ingrediënten vind ik erg belangrijk bij de zepen van chagrin valley. En de filosofie natuurlijk: alles natuurlijk! Mogelijk om vragen te mailen, chatten, snelle reactie en goede hulpverlening als je met vragen zit.
VerbeterpuntenMisschien zou het fijn zijn bij de zepen van chagrin valley als je al kan selecteren op type, bv voor de vette huid of droge huid/haar enz., nu moest ik elk item aanklikken om het te lezen, dit is een beetje tijdrovend, ook bij de haarzeep. Dus filter mogelijk?
Pluspunten
Snelle levering. Mooie producten.
VerbeterpuntenKon niet snel vinden voor welk haartype de zeep was.
Pluspunten
heel positief
Pluspunten
Prettig verpakt, razendsnel geleverd. Fijne site.
VerbeterpuntenHet zou handig zijn als je winkelmandje je spulletjes 'onthoudt' , vaak vul ik mijn winkelmandje en dan ga ik pas de volgende dag bestellen. Soms denk ik, wel zeepje had ik ook al weer gevonden? En welke haarborstel? Dan zou het handig zijn als je winkelmandje alle spullen nog heeft. Maar misschien is dit helemaal niet handig en ook onnodig voor de meesten. Het is alleen voor mij handig omdat ik te dom ben om te onthouden wat ik had aangeklikt.
Pluspunten
zeer duidelijk
Pluspunten
maakt goede produkten
Verbeterpuntenik zou het ontwikkelen van een goede conditioner na het gebruik van de zeep voor het haar, echt een pluspunt vinden. Mijn haar droogde erg uit en het spoelen met azijn is geen pretje
Goedemorgen, Bedankt voor uw review! De reden dat uw haar nog droog aanvoelt komt doordat uw haar nog gecoat is met reststoffen (waaronder siliconen etc.) van vorige shampoos. Deze blijven samen met de zeep/mineralen water nog hardnekkig in het haar vastzitten. Vandaar ook de 15-20% azijn (goed afmeten!), later kan dit worden verlaagd naar 5-10%. Wij raden u met klem aan de gebruiksaanwijzing te lezen, via email gestuurd op de dag dat de bestelling is verzonden. Hierin staan zeer belangrijke instructies en tips om de overgang z.s.m. te laten verlopen. Dan zal het ook duidelijk worden waarom uw haar nu nog droog aanvoelt en wat u eraan kunt doen. Geduld is in ieder geval een schone zaak! Wij wensen u een fijn weekend! Talitha & Henrie