Pluspunten
Heel informatief, veel tips en praktische gebruiksaanwijzingen!
Pluspunten
Producten zijn fantastisch, snelle levering en communicatie. Super !!
Pluspunten
Goede levering van producten
Pluspunten
snelle levering, goed verpakt
Pluspunten
Keurige afhandeling. Ervaar het bedrijf als betrouwbaar.
VerbeterpuntenDe website ervaar ik als een beetje onoverzichtelijk en de link naar het opvragen van mijn wachtwoord werkte niet. Daarom een zeven voor de website... met dit als aandacht/ verbeterpunt.
Pluspunten
snel en goedkoop
Pluspunten
Uitgebreide informatie die helpt om de juiste productkeuze te maken.
Pluspunten
Klantgericht Prettige communicatie Snelle levering Mooie producten
Pluspunten
Kwaliteit producten. Snelle levering. Goede informative mocht je iets niet snappen. Prettige vorm van klantenbiding.
Pluspunten
Leuke website, juist ook door eigen ervaringen.
VerbeterpuntenDe trails zijn verhoudingsgewijs best prijzig.
Pluspunten
Volledige site met interessante informatie over de producten. De mogelijkheid om vragen te stellen dmv chat werkte bij mij erg goed. De mogelijkheid om probeer-verpakkingen te kopen spreekt me erg aan! Zo heb ik kunnen uitproberen welke verzorgingsproducten bij mij passen.
VerbeterpuntenIk zou graag een makkelijkere zoekfunctie willen waarbij er gezocht kan worden op 'droog haar' of 'vet haar' en idem voor huidproducten. Nu staan alle producten onder elkaar en moet ik alles aanklikken en lezen voordat ik kan zien voor welk soort haar/huid dit het meest geschikt is.
Pluspunten
altijd vriendelijk, altijd snelle levering,alles perfect ingepakt,goede service, goede info op site
Verbeterpuntenniets, alles houden zo!
Pluspunten
Prettig persoonlijk contact.
VerbeterpuntenVerzendkosten erg hoog!
Pluspunten
Super fijne henna!
Pluspunten
goede comunicatie,snelle levering artikel zoals beschreven , zal in de toekomst zeker nog wat bestellen ,alles is op natuurlijke basis met eerbied voor de natuur en het produkt geeft goed resultaat ,en oogt nog mooi ook franneke uit belgie
Nee