Pluspunten
mooie producten, geen plastic verpakkingen en snelle service! top!
Pluspunten
Het bedrijf doet wat het beloofd.
VerbeterpuntenIk kan zo 1 2 3 niet iets verzinnen.
Pluspunten
Goede producten, snelle en betrouwbare levering
Pluspunten
Alles gewoon top.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Kwaliteit zoals verwacht Zorgvuldig geïnformeerd over verlate levertijd ivm vertraagde verzending buiten schuld bedrijf
VerbeterpuntenUitblijven reactie op mail na frequente mails
Beste Klant, Hartelijk dank voor de mooie review, fijn om te lezen dat u blij bent met de producten. Onze zeer welgemeende excuses voor het over het hoofd zien van een aantal van uw berichten. We hebben het even nagekeken. We herinneren ons dat u graag de nettle bestellen. Hierover hebben wij een aantal keren via email gecommuniceerd. We bleken toch nog 1 zeep op voorraad te hebben. U stuurde in de avond mailtjes dat u gereed was om te bestellen (voorraad moest op 1), maar deze mailtjes hebben wij helaas over het hoofd gezien. Gelukkig heeft u de volgende dag uw zeep alsnog kunnen bestellen en is het allemaal goed gekomen :-) Nogmaals dank en een fijne dag, Talitha & Henrie
Misschien wat grotere verpakkingen, verder zijn het geweldige producten en wordt alles super geregeld.
Pluspunten
Snel geleverd, fijne producten
Pluspunten
Eerlijk verhaal over de producten en geen duur betaalde marketing afdeling die op de rand van consumenten misleiding en gemanipuleerde onderzoeken een boodschap verkondigd. Veel producten hebben d'r werking bewezen over de mensheid van 1000'nden jaren Da's meer waard dan wat selectief / gemanipuleerde testen op ratten in een laboratorium.
Pluspunten
snelle levering bestelling klopte niet en kreeg op hun kosten alsnog het juiste product, mooie zuivere producten
Verbeterpuntenprijs /kwaliteit wat aan de hoge kant vooral voor de body butters geuren mogen iets aantrekkelijker vind ze iets te kruiderig
Beste Klant, Bedankt voor het geven van uw review. Fijn dat de deodorant u bevalt. Chagrin Valley maakt spaarzaam gebruik van etherische oliën. Echter Patchouli bijvoorbeeld (etherische olie gebruikt in de Earth Blend body butter), is een vrij kruidige, specifieke geur. You love it or you .... it. U kunt voor het lichaam als alternatief bijvoorbeeld kiezen voor Shea Ghana of Niloticaboter al dan niet gemengd met een of meerdere koudgeperste oliën. Mocht u hierover vragen hebben, neem gerust contact op. Wij wensen u een fijne dag en nogmaals dank voor uw reactie. Louland
Pluspunten
Mooie zuivere producten, snelle levering. Vriendelijke communicatie.
VerbeterpuntenWebsite beetje onoverzichtelijk, veel heen en weer klikken.
Beste Laura, Bedankt voor het geven van uw review. Ook bedankt voor uw verbeterpunt. Dit nemen wij zeker mee bij het maken van onze nieuwe site! Wij wensen u heel veel plezier van de producten. Louland
Pluspunten
2 houten kammen besteld, zeer goede kwaliteit. Bestellilng geplaatst, levering de volgende dag. Top!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle evering
Pluspunten
Snelle levering goede instructies bij product.
Beste Janet, Wat fijn dat de haarzeep zo goed bevalt. We zijn er zelf ook nog steeds heel blij mee. Dank je wel voor je aanbeveling en we zien je graag terug op Louland. Een mooie dag, Talitha & Henrie
Pluspunten
snel, vriendelijk en heel erg attent! mooie producten voor een goede prijs
Pluspunten
Snel, duidelijk, juiste verpakking bij een bedrijf dat bewust met gezondheid en milieu omgaat.
VerbeterpuntenZorg dat de voorraad op peil is. Ik had ook graag een andere haarzeep willen proberen, maar die was uitverkocht.
Beste Narda, Dank je wel voor je uitgebreide review! We zullen in 2016 daar waar mogelijk nog attenter zijn op de voorraden. We hebben net onze voorraad Chagrin Valley weer binnen. Alle haarzepen zijn momenteel op voorraad. Nogmaals hartelijk dank en graag tot ziens op Louland. Een mooie dag, Talitha & Henrie
Pluspunten
Mooie snelle levering
Haarzeep meschien groot en klein bij elkaar zeten waar je het aantal kan kiezen daar ook kan kiezen of je grote of kleine wil bestellen
Pluspunten
heerlijke en fijne natuurlijke producten kwalitatief hoogwaardig zeer correct in afhandeling prettig contact
Goedemorgen Monique, Wat een fantastische beoordeling en wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met je producten en het contact. Een positieve opsteker geeft altijd weer nieuwe energie :-) Een hele fijne dag en graag weer tot ziens. Talitha & Henrie