Pluspunten
vriendelijke mensen, individuele advies, top producten, snelle levering
Verbeterpuntennog geen verbeterpunten kunnen ontdekken
Pluspunten
Super snelle levertijd, zeer uitgebreide website
Pluspunten
Mooie website, toegankelijke informatie, ruim assortiment
Beste Ineke, Wat fijn om te lezen dat uw dochter's haar langer fris blijft. Straks, als zij door de overgangsfase heen is, kan zij terug naar 5% appelazijn. Dat is ook een heel verschil als het gaat om de geur tijdens het opdrogen van het haar. En als u nog eens terug komt op Louland, probeer gerust ook eens Amla of Hibiscus. Hibiscus liever niet bij blond haar. Deze poeders zijn van nature lichtzuur en maken het haar ook vrij van harde mineralen. Amla ruikt licht naar Roosvicee :-) Wij wensen u en uw dochter nog veel plezier van de haarzeep. Een fijne dag, Talitha & Henrie
Pluspunten
zeer goed spul. Mijn hoofdhuid is met deze zeep nog nooit zo schoon geweest, en ik heb problemen met mijn hoofdhuid. Als je schoon haar wilt hebben, neem dan deze haarzeep. Wel moet je erop rekenen dat je haar nminder zacht kan worden als je het geverfd hebt, omdat alle siliconenrotzooi eruit wordt gespoeld.
Pluspunten
Persoonlijk, vriendelijk en behulpzaam en kundig
Pluspunten
Goede service, en levering snel en netjes! Zeer tevreden
Pluspunten
- stipte levering - producten van goede kwaliteit - goed communicatie
VerbeterpuntenVanaf een aankoop van 50 euro zou een klein gratis staaltje leuk zijn! :-)
Pluspunten
Perfecte opvolging transport bestelling.
Pluspunten
Zeer vriendelijk en accuraat contact
VerbeterpuntenOok jullie willen vakantie, maar omdat er dan niet bezorgd wordt geef ik geen 10. Andere keren was het een 10.
Pluspunten
Zeer snelle,keurige levering.
Pluspunten
Snelle en goede communicatie. Hele fijne producten. Goede tips op de site en over alle producten een hele goede beschrijving en hoe ze te gebruiken
Pluspunten
Duidelijke communicatie Komen afspraken na
VerbeterpuntenBestelling had wat sneller gemogen (ondanks de jaarwisseling). Bestelling gedaan op 30-12-2015 en ontvangen op 05-01-2016.
Pluspunten
Duidelijke uit uitleg op de site stond over de producten. Sturen de bestelde artikelen is is zonder hun uit overbodige verpakkingsmateriaal. Wat ik zeker waardeer en waardoor ik zeker terugkomst als klant.
VerbeterpuntenAlle informatie is op de site te vinden, maar verdwalen gebeurd snel. Zo was ik op bepaalde pagina's geweest, waar ik niet kon ontdekken hoe ik daar weer terecht kon komen.
Pluspunten
Een zeer prettige en persoonlijke serves . Snelle en nette bezorging. En persoonlijk advies, ik ben zeer tevreden.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
De producten zijn geweldig! Beschrijving is heel duidelijk. De afspraken zijn keurig nagekomen. De communicatie is uitstekend.
Pluspunten
Erg blij met de snelle reacties op mijn vragen over de producten. Goede informatie gekregen waar ik mee verder kan. Ontzettend tevreden over de bestelde producten. Ik ben erg blij met mijn borstel, voldoet zeker aan de verwachtingen.
VerbeterpuntenDe website is niet erg overzichtelijk, maar alles staat er wel op.
Pluspunten
fijne producten, vriendelijk contact, relevante informatie over de producten, aantrekkelijke acties
Pluspunten
Zeer positief en service orientert bedrijf
Pluspunten
Erg leuke site, mooie biologische producten. Ik hou van dit soort kwalitatieve en originele producten zoals de borstels van echt haar en natuurlijke zepen.
VerbeterpuntenHelaas is het retouren voor eigen rekening, ik heb bijvoorbeeld verkeerde maten besteld en ik wil een nieuwe bestelling doen maar ik moet het pakket op eigen rekening retourneren. Ik zou een andere regeling maken voor het gebruikersgemak.
Pluspunten
Een bedrijf met hart en ziel
Pluspunten
Uitgebreide info, zodat een keuze naar jou voorkeuren gemaakt kunnen worden
Pluspunten
altijd even vriendelijk, super snelle verzending, fijn advies
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goeie communicatie en snelle levering. Daarnaast is het product van een zeer goede kwaliteit!