Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Uitgebreide informatie op de website. Goede service. Het pakket is erg netjes en met zorg ingepakt.
Pluspunten
Prima communicatie en supersnelle levering!
Pluspunten
Goed streven om natuurlijke producten te verkopen! Alles (philosofie en gebruik) wordt ook goed uitgelegd.
VerbeterpuntenNog meer producten die specifiek voor kroeshaar ('blackhair') verkopen. Ik kocht de Faller houten kam met handvat. Daar ben ik op zich tevreden mee maar ik vind dit toch een te kleine versie! Wat betreft de trial zeep; biedt meteen naast elkaar de grote en de kleine versie aan. Dan valt er goed te vergelijken. Ik heb nu spijt dat ik de 40 gram versie heb gekocht. Deze is voor mij veel te klein maar ik wist niet dat jullie ook een grotere versie hadden.
Beste Immi, Dank je wel voor je uitgebreide beoordeling ! Wij herkennen dat het zoeken op producten op ons huidige website kan worden verbeterd. We zullen je verbeterpunt meenemen naar de volgende versie, zodat het nog overzichtelijker wordt. Wat betreft de kam voor kroeshaar: we hebben je zojuist een mailtje gestuurd. We hebben nl. van Hercules Sägemann een grotere kam ook speciaal voor kroeshaar. Een fijne dag toegewenst, Louland
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Kwalitatieve producten.
Beste Rita, Veel dank voor uw beoordeling ! U geeft als verbeterpunt aan dat we de afmetingen zouden kunnen opgeven voor de kleine olijfhouten borstel met kussen. Deze afmetingen worden vermeld rechts van de foto's, in de korte beschrijving. Mogelijk heeft u deze over het hoofd gezien? Mocht de aankoop toch niet aan uw verwachtingen voldoen, neemt u dan nog even contact met ons op ( [email protected] ). Ik wens u een mooie dag en veel plezier van uw haarborstel. Louland
Pluspunten
Snelle bezorging, goede producten
Pluspunten
Mooie website.
Pluspunten
Ik kan nog geen beoordeling geven van de kwaliteit omdat ik het product nog niet heb gebruikt.
Pluspunten
-mooie kwalitatieve uitmuntende producten -vriendelijke snelle communicatie (zowel over de verzending als bij vragen)
Verbeterpunten-eigenlijk geen, maar als ik toch iets moet noemen, dan een grotere voorraad bijhouden, zodat het makkelijker wordt om grotere bestellingen in 1x te kunnen plaatsen
Beste Klant, Bedankt voor uw zeer positieve review ! Ook bedankt voor uw verbeterpunt. We doen ons best om steeds groter in te kopen, maar dat gaat stapsgewijs ! Ook is het soms lastig om de vraag in te schatten. We zullen in ieder geval ons best doen om steeds groter in te kopen ! Een mooie dag toegewenst en veel plezier van uw plantenpoeders, Louland
Pluspunten
Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van je levering.
Pluspunten
Er zat een extraatje bij mijn bestelling: een zakje cacao criollo. Leuk, bedankt daarvoor!
Pluspunten
mooie website, mooie spullen goede prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
Snelle levering Zorgvuldig ingepakt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alles is super, geweldige producten en ook een persoonlijk gevoel!
Pluspunten
Snelle levering Mooie producte
Pluspunten
Een aantal biologische producten lijken heel goed, maar heb ik nog niet geprobeerd. Maar positief dat het biologisch is. De haarborstel viel tegen qua grootte, maar ik kreeg gelijk een nieuwe toegestuurd. Dit is wel heel veel service, want na beter zoeken had ik kunnen weten dat hij erg klein was. Alle lof, heb dit nog nooit eerder meegemaakt.
VerbeterpuntenZou graag zien dat de borstels met echt varkenshaar verdwijnen. Wie weet gaat dit gebeuren. Verder geen verbeterpunten.
Pluspunten
heel vriendelijk, persoonlijk en snel! Leuk hoor!
Verbeterpuntennou, jullie kunnen onze zepen ook verkopen, wat mij betreft ;) zag er echt mooi uit in het doosje, niks geen verbeterpunten.