Pluspunten
Mooie borstel goeie kwaliteit
Pluspunten
Heel snel
Positive
Super schneller Versand!!! So etwas habe ich noch nie erlebt!!!
Pluspunten
duidelijke communicatie over een dag later verzenden van het product
Verbeterpuntengeen
Bijvoorbeeld bij de borstel van keller die ik had gekocht, was het misschien goed geweest dat er meteen een optie bij de website stond om het schoonmaakborsteltje erbij te bestellen. Dat als je uitcheckt bij de site dat er dan bij staat dat je voor een paar euro een schoonmaakborstelje er bij kunt kopen. want ik had dat pas later door en daardoor moest ik weer opnieuw verzendkosten betalen enzo. maar verder echt een super bedrijf!
Pluspunten
Mooi bedrijf met eerlijke producten van zeer goede kwaliteit. Snelle levering en zeer vriendelijke klantenservice.
Verbeterpuntengeen; jullie doen het hartstikke goed!
Pluspunten
Mooie website, chatfunctie, vriendelijke, persoonlijke en snelle service. Bedrijf biedt aantrekkelijke en kwalitatief goede producten, waar heldere uitleg over gegeven wordt. Van veel producten kunnen samples besteld worden; een groot pluspunt!
Pluspunten
Mooie producten, snelle levering
VerbeterpuntenDe website kan zeker beter. Deze is niet van deze tijd en zoeken is lastig.
Pluspunten
Goede informatie, mooie producten en goede communicatie. Toen er een storing was bij PostNL kreeg ik direct een mail dat mijn pakket iets later zou komen. Prima service.
Pluspunten
Ik kwam bij Louland terecht door een review van producten van Chagrin Valley op Beautyspots. Dit wilde ik graag proberen en ik heb Talitha een mail gestuurd en om advies gevraagd. Dezelfde dag kreeg ik antwoord en een persoonlijk advies met een fijne uitleg. Ook heel fijn is de online gebruiksaanwijzing en recepten die je via de mail krijgt toegestuurd. Verder een snelle en goede levering. Heerlijk dat er zulke mooie en pure producten verkocht worden. Een tien met een griffel
Pluspunten
Mooie producten en de chat is echt reuze handig! Daardoor kun je de juiste producten bestellen.
VerbeterpuntenIk vind de verzenkosten prijzig....
Jammer dat de we site nog niet was aangepast en mijn product iets afweek
Pluspunten
Super snelle levering Veel informatie op de site
Pluspunten
Veel en duidelijke info op de website
VerbeterpuntenUitbreiden met natuurlijke gezichtsverzorging en make-up
Pluspunten
Goed en vriendelijk advies
Pluspunten
Korte lijnen en Talitha die weet waarover ze praat en nooit te beroerd is wat langer tijd voor je vrij te maken om ervaringen uit te wisselen
VerbeterpuntenHeb ik nu niet
Pluspunten
Snel,gemoedelijk, duidelijk, goede communicatie goede kwaliteit, betrouwbaar.
VerbeterpuntenIk heb tot nu toe geen verbeterpunten