Pluspunten
Ze denken met je mee. Investeren tijd in je en helpen je echt.
Pluspunten
Goede producten, zeer snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering. Mooi verpakt
Pluspunten
Producten werden keurig op tijd verzonden en de kwaliteit is supergoed!
Pluspunten
Persoonlijk en snelle verzending!
Pluspunten
zeer duidelijke website met goed advies
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Staat hierboven al vermeld
VerbeterpuntenHandleiding houten borstels niet makkelijk uit te printen . Lagere verzendkosten mogelijk .
Pluspunten
Snelle levering. Goede communicatie over bestelling.
VerbeterpuntenWanneer product is uitverkocht of van de website halen of verwachte levertijd aangeven.
Pluspunten
Lekkere snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, zeer goede kwaliteit!
Pluspunten
Goede spullen en een uitgebreid aanbod veel informatie snelle levering snelle bevestiging / reactie op bestelling
Verbeterpuntenjammer dat er veel was uitverkocht, de bortsle en de zeep die ik had uitgekozen bleken pas bij bestelling uitverkochte te zijn terwijl bij andere uitverkochte artikelen dit al in het overzicht te zien was. Daardoor een andere keuze gemaakt die niet mijn eerste was. maar hoop dat ze snel weer de haarzepen aanvullen, vooral ook de trials, dan kan ik gaan proberen welke ik nu het fijnste vind.
Pluspunten
Goede snelle service en erg klantvriendelijk tot nu toe!
Pluspunten
Fijn om te chatten voor advies. Prettige website
VerbeterpuntenOntving pas na 5 dagen de bestelling.
Pluspunten
Fijn dat ik meteen mijn vraag kon stellen en antwoord kreeg!
Pluspunten
Makkelijk, bestellen/betalen. Snelle levering.
Pluspunten
Ze hebben gedaan wat ze beloofd hebben