Pluspunten
Er wordt veel uitleg gegeven bij de diverse producten. Zoals ingrediëntenlijst, werking, ervaringen en gebruik.
VerbeterpuntenHet assortiment mag van mij nog wel meer verbreed worden. Bijv. op het gebied van mondverzorging. (Denk aan Waterpick, dit wordt nog niet in NL verkocht maar naar mijn idee de toekomst in mondverzorging).
Pluspunten
Wat een fijn bedrijf de bestelde Zeepjes waren binnen een dag in huis en erg vriendelijke contact met veel tips.gewoon Top!
Beste Beatrix, Wat een enthousiaste mooie review ! Heel veel dank ! Via deze weg bedanken wij je ook nog extra voor je uitgebreide review van de Soapnuts Citrus Mint. Een zonnige week toegewenst en veel wasplezier ! Louland
Pluspunten
- De bestelling wordt bevestigd en wordt aangegeven wanneer dezwe wordt verzonden zodat je weet wanneer je de bestelling (ongeveer) kunt verwachten. - De gebruiksaanwijzing wordt gemaild. - Er is een uitgebreid assortiment van Chagrin wat heel fijn is want deze producten kan ik nergens anders vinden in de Nederlandse webshop.
VerbeterpuntenOp de website kun je niet het hele rijtje van Chagrin Valley niet. Hierdoor moet je met omwegen naar bijvoorbeeld zeep voor je haar.
Beste M, Bedankt voor uw uitgebreide beoordeling! Fijn dat u Louland heeft gevonden :-) Bedankt ook voor uw verbeterpunten. We zijn bezig met een nieuwe site waarin alle tips en verbeterpunten van de klanten worden verwerkt. We zullen uw verbeterpunt ook meenemen! Een zonnige dag toegewenst en veel plezier van de shampoo. Louland
Pluspunten
Snelle levertijd en niet al te hoge verzendkosten, wat bij Chagrin Valley zelf wel het geval is. De producten zijn daardoor wel ietsje duurder, maar dan heb je ze ook wel veel sneller.
VerbeterpuntenSchaf een labelprinter aan. Voor mijn eigen bedrijf gebruik ik de Brother QL-570. Het ziet er veel professioneler uit en na een paar dagen wil je echt niet meer zonder. Een andere tip is MyParcel. Je kunt dan direct labels uitprinten voor pakketpost en brievenbuspakketjes (met een normale A4 printer). Je betaalt echt alleen per zending, (en dit is goedkoper dan bij het postkantoor) aan het einde van de maand krijg je een factuur. Ik heb een mailtje gestuurd vanuit MyParcel naar jullie emailadres :)
Beste Monique, Bedankt voor je uitgebreide review en tips, we waarderen dit zeer ! We werken al met een soortgelijke partij, waarbij wij de pakketten online aanmelden en de tracktracebonnen uitprinten. Leuk dat je hiermee ook een goede ervaring hebt. We zullen zeker kijken naar het bedrijf waarmee jij werkt. Onze partij heeft nl. nog niet de brievenbusdoosje variant in het systeem zitten. Bedankt voor de tip van de labelprinter! Labels typen en printen kan ook met onze huidige pc en printer. Wat betreft het met de hand schrijven van het adres op de brievenbusdoosjes, dit doen wij om printinkt uit te sparen, maar vooral om de persoonlijke noot. Mogelijk zullen we deze tip in de toekomst wel ter harte nemen. Nogmaals dank en een mooie dag
Pluspunten
persoonlijke aandacht
Pluspunten
Goede communicatie, snelle levering en het is heel fijn dat er voor elk product een gebruiksaanwijzing beschikbaar is.
Pluspunten
Snelle duidelike communicatie en snelle levering.
Pluspunten
Duidelijke omschrijving van de producten, heerlijke zepen, snelle levering
VerbeterpuntenDe verzendkosten (iig voor kleine verpakking) zijn hoog
Pluspunten
Goeie producten, veel uitleg.
VerbeterpuntenCompact ingrediënten lijst een idee? en zoeken vindt af en toe wel ingewikkeld. Je heb een menu maar onder aan de pagina kan je ook opties kiezen. Ook de lijst van bijvoorbeeld voor haar met meer volume zijn de haarzepen niet specifiek voor meer volume, waarbij je dus de verkeerde aankoop straks doet.
Beste Carina, Bedankt voor uw reactie en uw verbeterpunten. We zijn bezig met een nieuwe site waarin alle tips en verbeterpunten van de klanten worden verwerkt. We zullen uw verbeterpunten ook meenemen. Over de zepen voor volume: dit zijn de zepen die Chagrin Valley aanbeveelt als u meer volume in uw haar wilt. Het zijn dus wel degelijk zepen die specifiek voor meer volume zijn. Het klopt dat sommige van deze zepen meerdere functies hebben. Zo kan een zeep voor meer volume tevens goed werken bij roos of bij droog haar. We hopen dat we het zo duidelijker hebben uitgelegd. Zo niet, stuur gerust nog een email naar ons! Veel plezier van de haarzeep en een mooie dag toegewenst ! Louland
Pluspunten
goede artikelen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Kwalitatieve producten, snelle levering.
VerbeterpuntenGebruiksvriendelijkheid en design website
Beste Anne, Bedankt voor de review en je tip t.a.v. de gebruikersvriendelijkheid en het design. De website wordt momenteel in een nieuw jasje gestoken. Omdat we dit tussen de bedrijven door doen, zal het nog wel even duren. Bedankt voor je geduld! We wensen je veel plezier van de borstels, Een mooie dag, Louland
Pluspunten
De levertijd van het bestelde product was zeer goed. De communicatie was snel en er werd meegedacht. Kortom mijn complimenten.
Pluspunten
Alles is helemaal geweldig! Prachtige spullen, prettige communicatie en goede website.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als de gebruiksaanwijzingen op mijn telefoon (iphone) te lezen zijn. Ik gebruik geen computer meer.
Beste Jacqueline, Heel erg bedankt voor je enthousiaste beoordeling! Ik stuur je een mailtje met wat vragen ook over de zichtbaarheid van de pdf's op de iphone. En ik zou graag willen weten welke gebruiksaanwijzingen je via email nog zou willen ontvangen. Komt goed :-) Nogmaals veel dank ! Een mooie dag toegewenst, Louland
Pluspunten
Vriendelijke bejegening Kundig advies Snelle levering Goede prijs Kwalitatief goed product
Beste Mirjam, Bedankt voor het geven van je beoordeling ! Fijn dat alles goed bevalt en we zijn heel blij dat je Louland hebt gevonden. Een mooie dag, Louland
Pluspunten
Goede producten, goede service. Kleinschalig en persoonlijk. Ik ben fan.
Pluspunten
Hele goede communicatie en snelle levering.
Pluspunten
Louland heeft bijzonder fijne, natuurlijke producten en je kunt met iedere vraag bij hen terecht. Er wordt snel op je vraag gereageerd en daardoor wordt het gevoel versterkt dat ze echt begaan zijn met hun klanten en het gebruik van de door hen verkochte producten. Echt een fijne webshop met een zeer persoonlijke touch!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten; keep up the good work!
Beste Kim, Zeer veel dank voor de mooie review! We doen ons best om de klant zoveel mogelijk te helpen. Goed om te lezen dat je het zo hebt ervaren :-) We wensen je heel veel plezier van je producten ! Louland
Pluspunten
VerbeterpuntenSite is niet optimaal. Communicatie is niet altijd eenduidig (bijv. mijn haarborstel: de ene keer stond er voor kort en halflang haar. zodra ik op het artikel klikte stond bij de beschrijving ook voor lang haar).
Beste Klant, Bedankt voor uw reactie en uw verbeterpunten. We zijn bezig met een nieuwe site waarin alle tips en verbeterpunten van de klanten worden verwerkt. Ook zullen de teksten bij de borstels opnieuw doornemen en daar waar nodig aanpassingen maken. Goede tip ! Veel plezier van de haarborstel en een mooie dag toegewenst! Louland
Pluspunten
Supersnelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke uitleg over het gebruik van het product.
Verbeterpuntengeen.