Pluspunten
De menselijke kant van klantenservice. Het biologische aanbod Chat functie Zeer snelle afhandeling van bestelling
Bij mij werkt de website erg traag!
Pluspunten
Via de chat informatie gekregen. Snelle levering (nog voordat mijn betaling binnen was) en netjes verpakt. Kwaliteit kan ik nog niet veel over zeggen, want ik heb de zeephaar pas 1x gebruikt. De manier van haren wassen is anders dan ik gewend ben, maar prima te doen en het kost amper meer tijd.
VerbeterpuntenHet leek of ik geen reactie op mijn mails gekregen, maar de mails bleken in de spam-box terecht gekomen zijn. Louland heeft juist direct gereageerd, heel fijn! Tip: misschien even melden dat de mails in de spambox terecht kunnen komen? ;-)
Goedemiddag klant, Bedankt voor het invullen van de review ! Uw vraag over de spoeling is diezelfde dag nog beantwoord via de bevestigings-email met de gebruiksaanwijzing. Mogelijk is de email in de spam map beland? We hebben de email opnieuw verzonden. We hopen dat u de gebruikaanwijzing van de haarzeep nu wel ontvangt! Nogmaals dank voor het doorgeven en een fijne avond! Louland
Pluspunten
Fijne producten, website en verkopers!
Pluspunten
Geweldige chat met onmiddellijke antwoorden op vragen! Niet eerder meegemaakt. Heel enthousiast over.
VerbeterpuntenDe website: traag als boter, en dat is erg jammer.
Beste Ellen, Bedankt voor het invullen van de Kiyoh review! Ja de chat is inderdaad erg handig, dat vinden wij ook :-) Hij staat niet altijd aan hoor! Dat is helaas niet mogelijk als het erg druk is. Jammer dat de website op het moment dat u onze site bezocht, traag was! Voor zover wij kunnen beoordelen, was er op die dag geen storing van onze kant. Zou u ons via email kunnen laten weten of u die traagheid nog steeds ervaart? Hopelijk niet! Wij wensen u veel plezier van uw borstel, kam en Neempoeder. Mocht u nog vragen hebben, horen we u graag. Een fijne avond toegewenst! Louland
Pluspunten
goede communicatie over vakantieperiode, en alsnog een snelle levering
Verbeterpunten- vormgeving kan mooier - de pagina's met de voor en na foto's van henna kun je niet vinden vanaf de homepage
Beste Klant, Bedankt voor de review! Op elke pagina van de site, in de linkerkolom, staan informatieblokken (5x). Hierbij staat ook het Fotoboek. Via de linkjes kunt u de diverse fotoboeken bekijken. Mocht u het fotoboek niet kunnen terugvinden, kunt u ons dan een mailtje sturen? Nogmaals dank voor uw mooie beoordeling en een fijne avond! Louland
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie.
Pluspunten
Goede producten, goede adviezen, persoonlijk contact, snelle levering. Top!
Pluspunten
Communicatie is goed en de afspraken worden gehouden
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zeer snelle service.
Pluspunten
Super snelle levering. Fijne Henna.
Pluspunten
Contact over producten heel erg vriendelijk, persoonlijk en ook heel betrokken bij de producten.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Antwoord op al mijn vragen, snelle en correcte levering!
Pluspunten
Snelle service, duidelijke website!
Pluspunten
Zeer fijne webshop, fijne en vriendelijke communicatie, snelle verzending en geweldige producten!
Pluspunten
Aandacht voor het persoonlijke wat heel aangenaam en vriendelijk voelt juist omdat het via de e-mail gaat... en vlotte levering.
VerbeterpuntenHeb voor de eerste keer besteld maar zal vast in de toekomst nog gaan bestellen , geen tips..
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt en ook niet in plastic zakjes. Helemaal toppie. Ik ben erg enthousiast over de producten (haarzepen) die ze hebben geleverd. Zo erg zelfs dat ik voortaan al mijn haarproducten hier zal bestellen c: Misschien de bodyzepen ook wel ..!
VerbeterpuntenGeen. Ik hoop enkel dat ze de producten nog lang zullen verkopen, ik ben nu vaste klant c:
Pluspunten
Net zoals de vorige keren onverminderd positief. Snelle levering, mooie producten.