Pluspunten
Prima en snelle levering, Tevens uitleg over gebruik van producten.
Pluspunten
Goede informatievoorziening. Zowel op de site met productinformatie, eigen gebruikservaring en tips, als na aankoop door een link naar gebruiksaanwijzingen te mailen. En, bij het pakketje zat een klein zeepje als cadeautje. Heel attent.
VerbeterpuntenNavigatie op de site vond ik af en toe niet heel duidelijk.
Positive
no problem at all as usual
Pluspunten
Perfect, over de hele lijn! Er zit een hart achter dit bedrijf, dat merk je op alle vlakken :-) Dankjewel!
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle levering. Leuk klein geschenkje erbij.
VerbeterpuntenHad Indigo en Henna gekocht. Omhulsel verwijderd bij beide. Zit geen sticker op de vacium verpakking, moest gokken wat wat was.
Beste Françoise, Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Inderdaad, alleen het lichtvrije aluminium buitenzakje heeft een productlabel, de binnenzak niet. Het is belangrijk de binnenzak na gebruik weer terug te stoppen in het alu-zakje, ook in verband met de lichtgevoeligheid. Het verschil henna-indigo: henna is geler, indigo is heldergroen. Mocht je nog vragen hebben, hoor ik het graag! Een fijne dag en veel plezier van de haarverf. Talitha
Pluspunten
Kleine zewoje gratis erbij gehad. Bedankt
VerbeterpuntenLevering zou binnen 2 dagen zijn. Werd 3e dag geleverd.
Beste Lalla, We hebben de verzending nagekeken. Het klopt dat de band met 1 dag vertraging is verzonden. Onze oprechte excuses hiervoor. Wij wensen u veel draagplezier van de sluitband Louise. Een mooie dag, Talitha
Pluspunten
De levering was sneller dan verwacht. Ik bestelde in de avond en het pakket was de volgende dag al binnen! Producten top.
Pluspunten
Vantevoren een paar vragen gesteld via de mail. Kreeg snel en duidelijk antwoord op mijn vragen. Heel fijn product!
Pluspunten
Super goede service. Echt TOP !
Pluspunten
Zeer snelle levering, heel goed contact en goed advies gekregen. Producten ben ik ook zeer tevreden over.
Pluspunten
Mooi product
Pluspunten
Ze testen zelf de producten, fijn om te lezen. Ze verkopen goede producten.
Pluspunten
Snel en Goed!
Pluspunten
snelle reactie, klantvriendelijk. Nemen moeite om je vragen te beantwoorden. Mooi en goed verpakt. Duidelijke uitleg.
VerbeterpuntenMisschien de henna niet dubbel verpakken dit voor het milieu. Folie en plastic...
Pluspunten
Mooie producten, snel geleverd en goede service!
Pluspunten
Super snel, heerlijke producten!