Pluspunten
Goede informatie over de producten en het gebruik van producten
Verbeterpuntenpakket wordt afgeleverd door een koerier, niet thuis, wordt het pakketje terug meegenomen. Indien geleverd door belgische post zu het pakketje achteraf gewoon af te halen zijn op het postkantoor, dit is nu niet het geval.
Beste, Dank u wel voor het invullen van de beoordeling! Wij waarderen dit zeer. Ja helaas, Fedex bezorgt standaard niet bij de buren. Fedex zal uw pakketje de dagen proberen af te leveren. Ook kunt u een afspraak maken voor levering. We kunnen ons voorstellen, dat u liever uw pakketje op het postkantoor had willen afhalen. Dat is zeker handig! Wij wensen u veel plezier van uw producten. Een zonnige week toegewenst! Louland
Pluspunten
Erg vriendelijk mailcontact, duidelijke website, snelle levering, mooie producten en je wordt goed op de hoogte gesteld van de stappen die ondernomen gaan worden
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
1e bestelling gedaan, moest even nadenken over de prijzen, maar geen spijt, echt topkwaliteit! heb inmiddels de argan-olie, amlapoeder een haarzeep uitgeprobeerd en het is super. hele goede handleiding op de site te vinden maar krijg je ook nog eens meegestuurd in de mail. geweldige service ook dat je kleine verpakkingen kan bestellen om produkten uit te proberen. top gedaan!
Beste Emily, Heel erg bedankt voor het invullen van de review. Wat leuk dat u ons laat weten dat de producten u goed bevallen! Fijn !! Nogmaals heel veel dank en een zonnige dag toegewenst ! Louland
Pluspunten
uitgebreide website met veel consumenten info
Verbeterpuntenop de website is het soms zoeken om alle info te vinden.
Pluspunten
Ik ben heel vriendelijk geholpen en heb advies gekregen en dat klopte ook! Haalde mijn twijfels weg. Heel prettig!
Pluspunten
Bij de producten staan hele informatieve beschrijvingen over het product zelf en hoe en waarvoor je het kunt gebruiken, dit is fijn om te lezen. Snelle verzending en communicatie, vriendelijke mensen en de producten zijn van goede kwaliteit
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel geleverd, goed verpakt. Mooie prijs!
Pluspunten
Snelle levering, goede producten
Pluspunten
direct chat voor vragen
Verbeterpuntenzelfde dag verzenden
Goedemorgen Anita, Bedankt voor het geven van uw review! We hebben het even nagekeken, uw bestelling dd 1 juni 17.07 uur is diezelfde dag nog verzonden (zie ook de correspondentie verzonden via email op 1 juni). Het kan zijn er een dag vertraging is bij PostNL, dat komt helaas bij drukte soms voor ! Onze excuses voor het ongemak. Een zonnige dag toegewenst! Louland
Pluspunten
Producten van zeer goede kwaliteit en perfecte service: duidelijke uitleg van producten en goed geholpen bij vragen
VerbeterpuntenTe hoge verzendkosten
Beste Iris, Bedankt voor het geven van uw review. De verzendkosten zijn gratis vanaf 50 euro (plus vaak nog extra korting als u lid wordt van de nieuwsbrief). Verder maken we waar mogelijk gebruik van brievenbusdoosjes met een lager tarief. Nogmaals dank en een zonnige dag toegewenst! Louland
Pluspunten
De kwaliteit van de producten is erg goed. Ik was al heel lang op zoek naar deze producten! Daarnaast is de levertijd heel snel wat ook een pluspunt is. Het bedrijf komt betrouwbaar over en vooral ook heel persoonlijk. Nog een leuk punt is dat er met elk verzonden item / product een handleiding wordt meegestuurd.
VerbeterpuntenIk heb eigenlijk geen verbeterpunten.
Beste Louise, Bedankt voor uw uitgebreide review! Fijn dat u Louland heeft gevonden en leuk om te lezen dat u blij bent met de producten! Wij wensen u een zonnige week toe! Louland
Pluspunten
Bij de producten die ik had besteld (haarzeep van Chagrin Valley) een duidelijke gebruiksaanwijzing. Louland is ook de enige Nederlandse webshop die Chagrin Valley verkoopt.
VerbeterpuntenEnige wat ik mis en misschien iets voor de toekomst zijn natuurlijke haarstyling producten (wax, spray, gel). Voor de rest niks op aan te merken.
Beste Sheila, Dank u wel voor uw uitgebreide review! Dit waarderen wij zeer. Ook heel erg bedankt voor tips voor mogelijke nieuwe producten in onze webshop. Wij wensen u een zonnige week toe! Louland
Pluspunten
Zeer hoge kwaliteit producten, goede uitleg van producten en geweldig dat er bij staat waar je het allemaal voor kunt gebruiken en hoe.
VerbeterpuntenRaw Gaia is weer actief, dus als dat weer terug komt in hun voorraden heb ik helemaal geen verbeterpunten!
Beste mevrouw B., Bedankt voor uw review, we zijn erg blij mee :-) Wat betreft Raw Gaia, wij zijn op dit moment helaas (nog) niet voornemens om opnieuw Raw Gaia in ons assortiment op te nemen. Helaas. U kunt een aantal producten bij de Groene Drogist verkrijgen, mocht u daar interesse in hebben. Wij wensen u een zonnige week, Louland
Pluspunten
Snelle levering en uitstekende service via mail
Pluspunten
Persoonlijk mailcontact is zeer positief. Informatieverstrekking over de verzending van je pakket verloopt ook heel goed.
Pluspunten
Bestelling lag de volgende morgen al in de bus.
Pluspunten
Snelle levering.