Filtre

Ik had advies gevraagd maar toch de verkeerde panty's toegestuurd gekregen. Na gebeld te hebben een verzendlabel gekregen om terug te sturen en later weer andere panty's gekregen. Het geld wat nog over was direct terug gestort gekregen. Heel vriendelijk personeel. Goed telefonisch bereikbaar. Goede service. In één woord fantastisch.

Geweldige goede service

Ik doe meestal nog even een telefoontje, ben niet zo goed in online bestellen en dan komt er een man (Jan) aan de telefoon en die kan ook nog raad geven en dat vind ik fijn.

Snel en keurig verzorgd

Top service en zeer behulpzaam

Zeer prettige en snelle klantenservice

Niks op aan te merken!

Hartstikke fijn geholpen door Karin. (Geloof ik) Dacht mee, beloofde mijn bestelling meteen te verzenden en inderdaad! Ik had mijn bestelling de volgende dag in huis. Top!

Geweldig,heel behulpzaam en zeer vriendelijk

Geweldig, zoals altijd!

Zowel het nachthemd voor mijn echtgenotes verjaardag, als mijn eigen panty's weer mooi op tijd aangekomen.

Mail komt overeen met wanneer er geleverd gaat worden

Hartelijk dank

Hartelijk dank voor de service Groet aan jullie

top

Snelle levering ,netjes verpakt en een persoonlijke note erbij. Zeer attent.

uitstekend

Duidelijke website,goede afbeeldingen,snelle levering,ben er blij mee en kan Beenmode dus aanraden.

Ik ben gebeld of ik wel de juiste maat had besteld. Ik had nl een andere maat besteld als wat ik normaal doe. Ook kon een bestelling op tijd veranderd worden omdat ik te kleine maat had besteld!!

Perfecte sokken, perfecte service

Geweldige service

Fijne panty

Hele fijne panty en fijne webshop

Prima geregeld

Snel ontvangen. De terugstuur service is ook gemakkelijk, mocht je toch niet de juiste maat hebben gekozen.

Ruime keuze, snel geleverd

Op de site is er een ruime keuze aan sokken en panty's. De site is gebruikersvriendelijk en de bestelling werd heel snel en netjes geleverd.

Bestelling werd goed opgevolgd. Volgende keer laten weten als het een deelbestelling is. Dit was nu niet gebeurd

Top, goed meegedacht

Bij het bestellen had ik een fout in de maat gemaakt, ik werd daarover gebeld door een oplettende medewerkster, waardoor de bestelling toch goed kon worden afgehandeld. Heel attent.

Fantastische winkel!

Word echt elke keer top geholpen, komen afspraken na en service is persoonlijk en snel. Zeker aan te bevelen.

Service gericht

Er kan altijd een rotte appel tussen je producten zitten. Echter als je bij Beenmode bestelt lossen ze dat direct voor je op. Nogmaals dank Fleur voor de goede service.

Snelle levering, goede kwaliteit fijne site

Goede kwaliteit, snelle levering, fijne site

Lange levertijd

Prachtige panty's. Erg lang op levering moeten wachten. Heb zelf gebeld om te vragen wanneer ze komen! Een mailtje van hun had zeker fijn geweest om mij op de hoogte te stellen van de bestelling.

Snel afgehandeld.

Voor de eerste keer besteld prima product snelle levering.ga vaker bestellen.

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB