Filtre

Helemaal goed. Ik kom vast terug.

Leuk om dit keurig verzorgde pakje te ontvangen.met het kaartje erbij.

Snel ontvangen

Pakketje met sokken snel ontvangen met persoonlijk berichtje erbij.

Mooie panty's, goede kwaliteit. Dik tevreden.

Goede service en snel geleverd

Goede kwaliteit panty's voor redelijke prijzen.

Geweldige snelle service.

Ben helemaal tevreden.

Zeer tevreden, kreeg een goed advies, de bestelling werd op tijd bezorgd.

Zeer tevreden, kreeg een goed advies, de bestelling kwam op tijd!

Goede kwaliteit en vlot geleverd. De boordjes van de sokken knellen niet en zijn langer dan mijn goedkope sokjes, maar met de huidige korte- beenlengte-mode is er toch nog een stukje huid te zien tussen je sok en je broekspijp als je gaat zitten. Nog hogere sokken zouden fijn zijn. (Stomme mode, he!!)

Altijd netjes, verzorgd geleverd, word gratis nageleverd. Per mail wordt je op de hoogte gehouden.

Snel services

Snel services, binnen een dag gelegd. Goed verpakt Super tevreden.

It fits all

Ik schreef al een keer dat de bodyshapes van Spanx uitstekend…. Het laatste jaar ben ik kennelijk iets anders van vorm geworden en moet nu wel iets meer ‘kracht’ gebruiken om het ding omhoog te trekken… Maar eenmaal op de goede plek werkt het echt….. Koop er steeds 3 per jaar en blijf zo 365 dagen in vorm…… De naam ‘beenmode’ dekt niet helemaal de lading! ‘Bodymode??’ Of iets dergelijks???

Heldere communicatie, goede kwaliteit en service

Duidelijk gecommuniceerd over niet te leveren product en alternatieven geboden die na keuze werden toegestuurd

Wolford paste prima

Ik had panty kousen besteld maar ze blijven niet zitten ondanks de brede boord zonde van het geld. Heb ik nog nooit gehad bij beenmode waren toch niet zo goedkoop

Mooi verpakt snel geleverd

Veel keus, snel geleverd, mooi verpakt en met leuke persoonlijk geschreven kaart

Snel en netjes afgeleverd

Toen ik de panty voor mijn kleindochter had besteld, werd ik netjes op de hoogte gehouden van het aflevering proces en de panty is keurig verpakt (door de brievenbus) zoals voorspeld bezorgd.

Prima service!

Niets op aan te merken. Duidelijke communicatie en blij met mijn aankoop.

Excellent service!

Fast delivery and great service! Would definitely recommend them and would also order from them again myself.

Snelle levering. Mooi ingepakt. Spanx gekocht voor een mooie prijs zonder verzendkosten.

fijne sokken

snel gevonden op de site, fijne sokken, snel ontvangen, ben er blij mee

mooie sokken

bestelling netjes ingepakt met een persoonlijk kaartje van Inge!

Snelle en goede service

Bestelde 5 paar sokken. Helaas maar 4 paar aanwezig. Toch ontving ik deze 4 paar de volgende dag en een weekje later het 5de paar. Makkelijk in de brievenbus.

Ik had de volgende dag het bestelde al in huis.

Makkelijk besteld en super snel in huis!

Savonds besteld en volgende dag in huis! Echt super fijn! Makkelijke webshop, duidelijk en snel.

Snelle levering en goede informatie als er een na bestelling komt

Positief

De volgende dag het pakje al in huis. Mooi verpakt.

prima service

Niet alles was in voorraad, maar werd netjes nageleverd!

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB