Filtre

Heel goed en snel verzorgd.

Megacool de levering

Daar ik zeer snel vocht ophoopping heb in mijn benen moeten steunkousen komen maar die zijn in enkele uren irritant Um steunpunt met 70 en 80 is draagbaar ook een hele dag

Goede aanbiedingen, snelle service.

De eerste twee van drie bestellingen waren binnen een paar dagen in huis. Een had vertraging, eerst was het voor de kerst, toen na de kerst om uiteindelijk halverwege januari bezorgd te worden. Gedurende deze tijd werd ik keurig op de hoogte gehouden en aangezien zij er verder niets aan konden doen, het was de leverancier die in gebreke bleef, kan ik alleen over het initiële contact oordelen.

Matig

De sloffen waren te groot. 1 maat groter besteld omdat dit was aangegeven maar klopte niet. Ook jammer dat ik bij het ruilen naar een maat kleiner verzendkosten moest betalen. 7.65 euro. Als dit gratis was zou ik jullie wel aanbevelen. Hartelijke groet.

Service niet meer zoals voorheen

Bij eerdere bestellingen was er een snelle levering van alle artikelen tezamen, nu komen die regelmatig in verschillende delen. Op zich niet erg als er duidelijk en voldoende over gecommuniceerd wordt. Vroeger ontving je eveneens een persoonlijk geschreven woordje bij de bestelling. Ook dat is niet meer het geval. Op zich ook niet erg, maar wanneer je extraatjes niet consequent toepast, vallen ze erg op en verandert je perceptie. Als je verwachtingen creëert, moet je deze ook telkens waarmaken. De piketten zelf zijn telkens wel netjes en met zorg verpakt. Vandaar een 8, maar geen 10 zoals voorheen.

Klacht is keurig afgehandeld

Panty was kapot bij aankomst. Ik kreeg een nieuwe toegestuurd. Netjes afgehandeld

Gewoon goed!

Snel geleverd en zoals verwacht.

Wordt netjes op de hoogte gehouden. Bestelling altijd keurig geleverd.

Super!!!!

Snelle levering, netjes verpakt en een leuk briefje erbij.

Verzendkosten te hoog

Fijn dat ik een moeilijk vindbaar product bij jullie kon bestellen, maar 5,85 verzendkosten bij kousjes van 9,50 is veel te veel. Kan ook veel simpeler verpakt. En zonder zo'n handgeschreven kaartje erbij. Overbodige poespas.

Snel,keurig verpakt en prachtige sokken.

Mijn ervaring is top met beenmode. Snelle levering, keurig verpakt. Prachtige sokken. Al met al een top ervaring. Top ga zo door!

Heel erg snelle en aardige service

Heel erg goede service!!!!! Ook goede prijs kwaliteit verhouding!!!

Snel verzonden. Goede kwaliteit.

redelijk snelle service, prachtige panty

De bezorging was redelijk snel (2 tot 3 dagen) en mijn panty is prachtig.

Efficient

Mooie collectie en snelle levering.

Snelle service en persoonlijke aandacht

De website van beenmode is overzichtelijk en er is veel keuze. Bovendien zijn de panty’s van een goede kwaliteit. De panty’s heb ik de volgende dag al in huis en er zit altijd een aardig briefje bij.

Loop er heerlijk warmpjes bij

Ben verrast door de snelle levering en stel de handgeschreven bijlage zeer op prijs. Inmiddels heb ik al heel veel plezier van de beenwarmers. Heerlijk warm

Bestellingen worden geleverd als beloofd compleet met aardige en attente woorden als dank.

Goede service en snelle bezorging

Goede duidelijke informatie en keurig verpakt,alles in goede orde

Snelle correcte levering

Wat mij, naast de snelle en correcte levering, nog verraste, was de vriendelijke persoonlijke notitie bij de bestelling.

Vandaag bestellen, morgen in huis

Meedenken met de klant alsof je in de winkel staat!

Fantastische begeleiding en service

Prachtige collectie en snelle levering

Past perfect door brievenbus en producten altijd boven onze gezinsverwachting

Volgens verwachting: probleemloos.

Geen verderer aanvulling geacht.

Supersnel en perfect verpakt

Lekkere warme sokken