Filtre

Goede samenstelling van artikelen.

U bent erg vriendelijk aan de telefoon. Ruim assortiment.

Super snelle levering en vriendelijke klantenservice

Zeven paar sokken besteld, volgende dag geleverd, hele vriendelijke klantenservice, ik had een vraag en ik kreeg gelijk reactie. Zeker een aanrader!

Toppie

Ik heb ze goed ontvangen, goed verpakt, goede maat, niet beschadigd.

Klantvriendelijk!

Ik had een vraag en kreeg meteen duidelijk en vriendelijk antwoord.

Uitstekend product en ervaring

Mooie sokken voor een goede prijs

Prima kwaliteit

Goede en snelle levering

Mooie producten, goede service.

Heb panty's besteld van een goed merk. Toen het pakketje niet geleverd werd conform de berichten van Post.Nl prettig en adequaat contact met leverancier. Is goed gekomen.

Mail kwam niet aan.

Er was flinke vertraging bij postnl. Communicatie daarover van beenmode bleek ik niet te ontvangen (ook niet in spam) maar was wel verzonden. Waarschijnlijk een technisch issue tussen mailservers. Aan de inzet van beenmode lag het dus niet. Wel goed om te controleren waarom dit soort mail niet aankomt bij sommige domeinen.

Goed alleen de maat valt tegen

Maat valt kleiner uit

Meest slechte klantenservice ooit!

Na mijn bestelling te hebben teruggestuurd, is het pakket kwijt? Klantenservice reageert niet op mijn berichten en komt dus ook niet met een oplossing… geld kwijt en bestelling weg!

komen afspraak na

Pakje snel in huis

Goed en snel in huis Kleur perfect

Goede service, maar niet duidelijk dat het niet op voorraad is

De service en persoonlijke touch is top. Alleen klopt de voorraad op de website niet. Dat zorgt voor onduidelijkheid en verwarring. Afspraken en communicatie hierover is beperkt.

Geweldige service

Ik ontving mijn pakket sokken met een handgeschreven bedankje en keurig netjes verpakt. Wat een goede service. Daar word je blij van. Het zijn heerlijke sokken en prima kwaliteit. Echt een aanrader.

Goede service en zeer vriendelijk in het contact

De bestelling werd niet in een keer geleverd door fout van PostNL. Telefonisch contact met Beenmode was zeer goed, vriendelijk en meedenkend in oplossingen. En prima kwaliteit product!

Goede shop

Altijd goede producten. Goede service. Klantenservice goed bereikbaar. Zeer tevreden over deze shop.

Snelle service, netjes verpakt

Goede service!

Via mail vlotte communicatie! Bestelde product was niet direct leverbaar, werd goed op de hoogte gehouden. Nadat ik gevraagd had of andere kleur mogelijk was, kreeg ik direct reactie en het product werd direct verzonden

Betrouwbaar

Betrouwbare en vlotte service. Mooi verpakt en een attent briefje erbij! Top!

Prettig snel efficiënt

Zie boven

Duidelijke site, goede en duidelijke bestelprocedure, en zorgvuldige aflevering. CHAPEAU!!

Fijne producten

5 Condor maillots besteld voor mijn dochter. Deze waren verdeeld over 2 pakketten. De pakketten werden apart van elkaar afgeleverd wat voor mijzelf wel een beetje verwarrend was. Later is mij uitgelegd dat dit komt doordat de producten nog onderweg zijn vanuit het magazijn. Al zat er wat tijd tussen, de pakketten zijn beide netjes ontvangen. Er werd bij de eerste levering een pakket verkeerd bij mij afgeleverd wat ik niet besteld had. Contact opgenomen met Beenmode. Ik werd vriendelijk te woord gestaan. De verkeerde bestelling mocht ik terugsturen met een door hun toegestuurde retour label (uiteraard zonder kosten). Telefonisch contact gehad met de klantenservice, als dank voor bovenstaande moeite een tegoed gekregen om te gebruiken bij mijn volgende bestelling. Naar mijn mening echt super service en zal hier dan ook zeker vaker gaan bestellen, dit ook vanwege het ruime aanbod op de website!

Zeer goede service

Zeer goede service. Vragen worden altijd beantwoord. Ik had twee accounts, maar die zijn, ondanks, dat het technisch lastig was, samengevoegd.

Pakket was zoek. Toen ik dat aangaf kwam er direct antwoord. Het pakket kwam alsnog enkele dagen later.

Geweldige kousen!!!

Goedemorgen! Heerlijke kousen,maaaar…de voorraad is steeds op,wil graag steeds weer bestellen!

16 Driehoeven

Haaren 5076 BB